Litecoin, hakkında çok gelişme olmamasına rağmen yılın en yüksek seviyelerine ilerliyor
Litecoin, hakkında çok gelişme olmamasına rağmen yılın en yüksek seviyelerine ilerliyor

Litecoin, hakkında çok gelişme olmamasına rağmen yılın en yüksek seviyelerine ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, yeni yıllık zirvelere çıkmak için aşması gereken yalnızca bir önemli direnç engeliyle karşı karşıya.

Litecoin’in cansız fiyat hareketi nihayet bitmiş olabilir. LTC nihayet, piyasa değerinin yaklaşık % 40 arttığını görebilecek önemli bir direnç seviyesini aştı.

Coinbase IPO Listesi Litecoin’i sırtlıyor

Litecoin, piyasa değeri açısından Ethereum’un ve en iyi kripto para birimlerinin bazılarının gerisinde kalıyor. Akıllı sözleşmeler devi, yılbaşından bugüne yaklaşık % 190’lık bir getiri bildirirken, LTC 2021’in başından bu yana yalnızca % 85 arttı.

Yaklaşan Mimblewimble Uzatma Blokları (MWEB) özelliği dışında, önemli gelişmelerin olmaması bu altcoin’in daha yüksek ilerleme kabiliyetini etkiledi. Yine de, birçok kripto parayı daha yüksek seviyelere iten yükselen bir kripto dalgasından yararlandı.

Litecoin, yakın zamanda yaklaşan Coinbase listesinin yarattığı yükseliş momentumundan yararlanabildi. Fiyatı, geçtiğimiz ay boyunca konsolide olduğu simetrik bir üçgenin üst trend çizgisine bölündü.

Şimdi, LTC, 290 $ ‘ın üzerine çıkan yeni bir yıllık en yüksek seviyeye doğru % 38’den fazla yükselmeye hazır görünüyor. Bu hedef, üçgenin y ekseninin yüksekliğinin ölçülmesiyle ve bu mesafenin kopma noktasına eklenmesiyle belirlenir.

Litecoin US dollar price chart

IntoTheBlock’un Para Etrafında Fiyat (IOMAP) modeli, Litecoin’in üçgenin hedefine ulaşmasını engelleyebilecek tek bir arz engeli olduğunu ortaya koyuyor. Bu zincir üstü metriğe dayanarak, 36.000’den fazla adres daha önce 226 ila 232,60 $ arasında kabaca 2 milyon LTC satın almıştı.

Böylesine önemli bir ilgi alanı, son zamanlarda görülen yukarı yönlü baskının bir kısmını emebilir, çünkü bu fiyat aralığındaki sahipleri muhtemelen alış değeri Pazar değerinden fazla pozisyonlarda bile kırılmaya çalışacaklardır. Bu nedenle, yalnızca 232,60 $ ‘ın üzerinde kapanan 12 saatlik kesin bir mum çubuğu yükseliş görünümünü doğrulayabilir.

In/Out of the Money Around Price by IntoTheBlock

Destek, simetrik üçgenin 212 $ ‘lık üst trend çizgisini veya 195.50 $’ lık desteği düzeltebileceği için bu fiyat engelini iddia etmemek. Burada, IOMAP kohortları, yaklaşık 180.000 adresin 3.80 milyondan fazla LTC’ye sahip olduğunu gösteriyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin