Litecoin fiyat analizi: LTC yükselmeye devam edecek mi?
Litecoin fiyat analizi: LTC yükselmeye devam edecek mi?

Litecoin fiyat analizi: LTC yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Diğer altcoinlerden farklı olarak Litecoin şu anda grafiklerde önemli bir boğa koşusu yaşıyor. Varlık yakın zamanda 200 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve Şubat ayında %78 arttı. Bu haberin yazıldığı esnada Litecoin, 16 milyar dolara ulaşan 24 saatlik işlem hacmi ile 216 dolardan işlem görüyor. Peki LTC yükselmeye devam edecek mi?

1 saatlik Litecoin fiyat grafiği

İleriye dönük trend için dikkate alınması gereken birkaç durum var. Şu anda Litecoin şu anda yükselen bir kanalın trend çizgileri içinde hareket ediyor. Fiyat, formasyonun ortalama çizgisinin üzerinde kalıyor ve bu da 230 dolarlık desteğin üzerinde kırılma olasılığının arttığını gösteriyor.

Eğilim genel olarak yükseliş eğilimindeyken, grafiklerde birkaç durum ortaya çıkabilir. Yükselişin devam etmesi, önümüzdeki birkaç saat içinde varlığın 230 doların üzerine çıktığını görebilir ve haftalık direnci 237 dolarda test etmek için hareketini sürdürebilir. Bununla birlikte 230 dolardan başka bir geri çekilme, 215 dolara düşüşe neden olabilir.

Piyasa göstergelerine göre LTC yükselmeye devam edecek mi?

Piyasa göstergeleri, eğilimin kararsız doğasını vurguluyor. Şu anda MACD sinyal çizgisinin MACD çizgisinin üzerinde gezinmesi düşüş eğiliminin göstergesi olarak görülüyor. Stokastik RSI yükseliş eğilimi gösteriyor ve muhtemelen aşırı satım bölgesinden toparlanma yolunda, ancak satış baskısı onu 30 işaretinin altına çekebilir.

Son olarak, Göreceli Güç Endeksi güçlü bir satın alma baskısı sergiliyor. 50 işaretinin üzerinde bir pozisyonu koruyan gösterge büyük ölçüde yükseliş eğiliminde.

İleriye doğru hareket biraz belirsiz olduğundan önümüzdeki 24 saat boyunca eğilimi beklemek daha iyi bir hamle olabilir. Litecoin geçen gün %22 arttı, bu nedenle ralli aynı yönde devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin