Bu kripto para kritik seviyeyle karşı karşıya! Teknik analiz
Bu kripto para kritik seviyeyle karşı karşıya! Teknik analiz

Bu kripto para kritik seviyeyle karşı karşıya! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, 23.000 dolarlık desteği kaybetti. Bununla birlikte piyasada tekrar olumsuz duygular oluşmaya başladı. Buna karşın bugün erken saatlerde THETA fiyatı bu dirençten kesin bir kopuşla %7 arttı, ancak daha sonra fiyat tamamen geri döndü. Yazım sırasında %5,33’lük bir kayıp gösterdi. Ayrıca, 1,5dolar grafik seviyesindeki bu arz baskısı olası bir düzeltmeye işaret ediyor.

Theta için anahtar noktaları

  • 20 ve 50 günlük EMA yükseliş geçişinin eşiğinde.
  • 1,317 dolarlık döküm, 1,065 dolarlık desteğe giden yolu açacak.
  • THETA’daki gün içi işlem hacmi 179,7 milyon dolarda bu da %114,5’lik bir kazanç anlamına geliyor.

THETA/USDT Chart

Birkaç kripto para birikim aşamasından çıkıp Temmuz ayında önemli ölçüde toparlanırken, THETA/USDT rallide sıkışıp kaldı. Bu konsolidasyon aşaması, 1,5 dolardan 1,065 dolara kadar uzanıyor.

Ayrıca THETA fiyatı yaklaşık üç aydır bu aralıkta sıkıştı ve bu aralığı birkaç kez test etti. Bu nedenle teknik tablo, piyasa katılımcılarının formasyon seviyelerine tepki gösterdiğini gösterir.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında THETA fiyatı 1,14 dolardan ani bir dönüş yaptı ve %31 oranında yükseldi. Bugün, kripto para grafiği, satıcıların bu seviyeyi savunmaya devam ettiğini gösteren 1,5 dolarlık dirençte uzun bir ret yaşadı. Şimdiye kadar THETA fiyatı, en yüksek dirençten %6,68’lik bir kaybı yansıtıyor ve şu anda 1,398 dolarda işlem görüyor.

Satış baskısı devam ederse, kripto para fiyatı yakında 1,34 ile 1,317 dolar bölgesini kırabilir ve daha fazla düşüş için onay olabilir. Bununla, altcoin, muhtemelen 1,065 dolarlık alt desteğe ulaşacağından, model içinde başka bir ayı döngüsünü tamamlaması gerekiyor.

Teknik göstergeler

Kripto para için 1,317 dolar seviyesinde bir yükseliş geçişine yaklaşan 20 ve 50 günlük EMA eğimi altcoin alıcılarına izdiham desteği sağlıyor. Bu geçiş, fiyat toparlanmasını 1,5 dolar işaretini kırmak için teşvik etmesi gerekiyor. Yatay fiyat hareketine rağmen günlük RSI eğiminde sürekli bir artış, yükselişin altında yatan sinyaller veriyor. Bu yükseliş ayrışması, fiyatın sonunda genel direnci kırabileceğini gösteriyor.

  • Direnç seviyeleri – 1,5 dolar ve 1,67 dolar
  • Destek seviyeleri – 1,3 dolar ve 1,06 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin