MicroStrategy CEO'sunun yorumları kripto dünyasından eleştiri aldı! İşte detaylar
MicroStrategy CEO'sunun yorumları kripto dünyasından eleştiri aldı! İşte detaylar

MicroStrategy CEO’sunun yorumları kripto dünyasından eleştiri aldı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un son podcast yorumları kripto dünyasından eleştiri aldı. SEC vs Ripple davasındaki XRP avukatı, Saylor’a altcoinler hakkındaki aşırı görüşlerini netleştirmesi için meydan okudu.

Saylor büyük eleştiri alıyor

Twitter başlığındaki John Deaton, MicroStrategy CEO’sunun yorumlarının Bitcoin (BTC) dışındaki her şeyin bir menkul kıymet olduğunu ifade etti. Saylor, etik olarak çalışırsanız ve yasaların farkındaysanız, yalnızca BTC ağı üzerine inşa edeceğinizi iddia etti. Dolaylı olarak, kripto paraların geri kalanının menkul kıymetler olduğunu söyledi.

XRP avukatı, Saylor’un bu menkul kıymet analizinin yanlış olduğunu belirtti. Saylor’un bir Bitcoin maksimalist olduğunu ve bunda bir sorun olmadığını ancak analizinde büyük bir sorun olduğunu ekledi. Şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin ve altcoinlerin yaratılmasının ardındaki amacı ayırt etmek adil olur. Ancak eleştiri aynı zamanda BTC’yi de ima ediyor.”

Daha önce, Ethereum Co’nun kurucusu Vitalik Butterin, yorumları üzerine MicroStrategy CEO’sunu eleştiride bulunmuştu.

Verilere göre MicroStrategy, 129.218 Bitcoin’e sahip. Giriş değeri 3,97 milyar dolar, bugünkü değeri ise 2,99 milyar dolar civrında. BTC fiyatı %21’den fazla artttı yazım sırasında 23.158.46 dolar ortalama fiyattan işlem görüyor. Bu arada, XRP fiyatı son 24 saatte %3’ten fazla düştü. Yazım sırasında 0,38 dolar fiyatla işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin