Binance’den sonra başka borsalarda Bitcoin SV'yi delist ediyor
Binance’den sonra başka borsalarda Bitcoin SV'yi delist ediyor

Kendini orijinal Bitcoin olarak atfeden Bitcoin SV’nin logosu değişti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendini Bitcoin mucidi ilan eden Craig Wright’in kurduğu BComm [Bitcoin Commerce] Association tarafından yapılan resmi bir duyuru yayınlandı. Duyuruda Bitcoin Cash’den büyük bir hard fork ayrılarak piyasaya sürülen Bitcoin SV için yeni bir logo açıklandı.

Bitcoin ağındaki ilk bloğun madenciliğinin 10. yıldönümüyle aynı zamanda (“genesis bloğu” olarak da biliniyor) yapılan duyuru ve yeni logo, “orijinalin yeniden doğuşu” olarak lanse edilen Bitcoin SV’yi yeniden markalandırma çabasının bir parçası olarak görülüyor.

Bitcoin SV gündemdeyken kendini güçlü göstermeye çabaları devam ediyor

BSV, orijinal Bitcoin Cash’in adımlarını sıkı takip ediyor.  Ancak şu an tartışmalı bir pozisyonda olmasına rağmen, kendini yeni Bitcoin olarak göstermeye çalışıyor. İlk piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra 890 doların üzerinde bir değerlemeye yükselen Bitcoin Cash’e karşılık Bitcoin SV şu anda 90 dolar civarında işlem yapıyor.

Bu devralma girişimi, Bitcoin SV hareketinin lideri Craig Wright ile orijinal Bitcoin Cash’in oluşturulmasının ardındaki geliştirici ekibi Bitcoin ABC arasındaki belirgin çekişme nedeniyle biraz ironik kalıyor.

bitcoin sv new logo ile ilgili görsel sonucu
Bitcoin SV’nin yeni logosu

Kasım ayının sonlarında, hem Wright hem de Bitcoin ABC, Bitcoin Cash ağı için bir yazılım güncellemesi sürümü önerdi. Sonunda BSV olan Wright’in sürümü, birtakım diğer önemli değişikliklerin yanı sıra 32MB’dan 128MB’a yükseldi. Artan blok büyüklüğü, Bitcoin SV ağının, Bitcoin ağı gibi Bitcoin SV ağının işlevini yerine getirmesi beklenen, bir yatırım fırsatı değil, günlük işlemler için bir ağ olarak çalışması gerekiyordu.

Wright ve BComm Association, ağın geleceği hakkında son derece cesur ifadeler kullanarak BSV desteğini tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Bitcoin kullanıcılarını ağa ve yeni logoya destek vermeye davet eden BComm Association kurucu ortağı ve nChain’in bir parçası olan Jimmy Nguyen yeni logo ile ilgili şunları söyledi:

Yeni BSV logosu, Bitcoin’in büyümesi için bu önemli anı temsil ediyor. Satoshi Vision’un ruhuna göre, dünyanın dört bir yanındaki BSV destekçilerinin, yeni bir merkezi olmayan pazarlama paradigmasında çok sayıda çevrimiçi oylama sonrasında bu logoyu seçmeleri bizi özellikle heyecanlandırıyor.

Bununla birlikte Nguyen, nChain’deki Bitcoin SV ekibinin, ejderha logosunun şu an için kalmasını istediğini söyledi.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin