Binance.UK geliyor: Londra’daki otobüs duraklarına reklam verildi!
Binance.UK geliyor: Londra’daki otobüs duraklarına reklam verildi!

İngiltere hükumeti kripto piyasasından haberdar değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki birçok ülke, kripto paralara ve Blockchain’e daha fazla önem verirken, İngiltere hükumeti parlamentosundaki yakın tarihli bir tartışma, devletin sektörde herhangi bir değerlendirme ya da hamle yapmaya niyetinin olmadığını ortaya koyuyor.

İngiltere hükumeti Blockchain’de yaşanan son gelişmeleri bilmiyor

Warwick’ten Lord Taylor, kripto pazarındaki dalgalanmalar hakkında doğrudan şu soruyu sordu:

İngiltere hükümeti, ABD’de kripto para birimlerinin değerinin düşüşü sonrası İngiltere’deki Blockchain endüstrisinde olabilecek muhtemel etkilerine karşı nasıl bir yol izleyecek.

Yanıt, hükümetin Uluslararası Kalkınma Dairesi Başkanı Devlet Bakanı Lord Bates’tan geldi:

 Herhangi bir potansiyel hakkında resmi bir değerlendirme yapılmadı çünkü kriptolarla ilgili olarak ne gibi bir hareketin izlenmesi gerektiği konusunda ciddi kararlar alınmadı.

İngiltere hükümeti Exchequer Şansölyesi raporunu bekliyor

Devamında ise Lord Bates, Cryptoassets Taskforce’un Mart ayında Exchequer Şansölyesi tarafından başlatığı bir faaliyet raporu olduğunu söyledi. Bates’e göre, bu Taskforce, kripto varlıklarının artılarını ve eksilerini, mali hizmetlerdeki dağıtık defter teknolojisinin diğer kullanımlarını da dikkate alarak, gerekli düzenlemeleri kontrol altında tutmakta.

Kısacası İngiltere henüz kripto varlığından ve ülkesinde bulunan Blockchain gelişmelerinden haberdar değil. Güneş batmayan ülke olarak nitelendirilen İngiltere’nin böyle bir teknolojiden yoksun olması kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Amerika ve Çin Blockchain patentlerinde dünyada ilk sırada yer alırken, fiat paralarla kripto paraların savaşı iyice kızışmışken İngiltere’nin durumu pek normal değil. Sanırım Amerika’yı keşfetmeleri onlara yetmiş.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin