İlk 10 içindeki kripto varlık, Bitcoin ve Ethereum’u fiyatlıyor

İki dev anlaştı: Kripto varlık bir anda yüzde 47 yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasanında yapılan dev ortaklıklar, şirketleri olumlu yönde etkiliyor. Sadece daha fazla iyileştirme sağlamıyor aynı zamanda varlıkların fiyatını yükseltiyor. Dün ise Coinbase ve ZRX arasında yapılan anlaşma bunun en güzel örneği.

Coinbase NFT ve 0x protokolü arasında önemli bir ortaklığa imza atıldı. Yapılan ortaklığın ardından kripto varlık, son 24 saat içinde %47’lik bir ralliye imza attı. ZRX token bir anda roketi ateşledi.

0x protokolünün arkasındaki yerel token olan 0x (ZRX), Coinbase’in NFT pazarına güç vereceğine dair bir duyurusunu paylaştı. Duyurunun hemen ardından ise ilk tepki kripto varlık tarafında gerçekleşti.

Kripto varlık gün içinde neredeyse %50 yaptı

ZRX, beş ayın en yüksek seviyesi olan 1.09 doları geride bıraktı. Bu seviye üstünde işlem gördüğü için şu anda 1 milyar$’lık piyasa değerine yaklaşıyor. Son 24 saatteki ticaret hacmi de önemli bir artış gördü. %3.000’den fazla artarak Şubat 2021’den bu yana en büyük hacim artışı olan 1,4 milyar dolara yükseldi.

Coinbase, NFT platformunun 0x protokolünün “güçlü çok zincirli NFT takas desteğini” ve ayrıca %54’e kadar daha fazla gaz verimliliği kullanacağını söyledi. Protokol ayrıca, Coinbase NFT’nin içerik oluşturucuları anında telif ücretlerinin yanı sıra ücretsiz, gözetimsiz listelemelerle ödüllendirmesini de sağlayacak. 0x Labs’in kurucu ortağı ve CEO’su Will Warren,

“Coinbase’in NFT’ler için yeni sosyal pazarlarını güçlendirmek için 0x’i kullanması bizi heyecanlandırıyor. Bu lansmanın blok zinciri alanına büyük bir yeni kullanıcı dalgasının kilidini açacağını tahmin ediyoruz.”

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin