Bu iki altcoin'in grafikleri çok farklı sinyaller veriyor: Alım fırsatı mı? Detaylı analiz
Bu iki altcoin'in grafikleri çok farklı sinyaller veriyor: Alım fırsatı mı? Detaylı analiz

Bu iki altcoin’in grafikleri çok farklı sinyaller veriyor: Alım fırsatı mı? Detaylı analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa genelinde son 24 saatte bir düşüşe tanık olduk. SAND’ın düşüşü, bazı toparlanma sinyalleri göstermeden önce 2,8 dolar seviyesinde bir taban buldu. Tron ise RSI ile bir yükseliş ayrışması görürken, %38.2 Fibonacci direnci sağlam kaldı.

Tron (TRX) fiyat analizi

TRX, 20 Ocak’a göre %30’luk önemli bir düşüşe tanık oldu ve 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri altcoin, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanalda (sarı) toparlandı.

10 Şubat’ta kripto para %61,8 Fibonacci direncini yeniden test etmek için yaklaşık %40’lık bir kazanç kaydetti. Bu seviyeyi test ettiğinden beri, kalıptan çıkarken bir geri çekilme gördü. O zamandan beri, TRX bir aşağı kanal (beyaz) görürken, ayılar 0.06 $ işaretini kırdı. 0,06 dolar seviyesinin üzerindeki herhangi bir kapanış, aşağı kanalın üst trend çizgisinin yeniden test edilmesini sağlayabilir.

Bu haberin yazıldığı esnada TRX 0,06035 dolardan işlem görüyor. Fiyat hareketi hızla düşerken RSI son beş gün içinde yatay hareket ediyor. Böylece gizli bir yükseliş sapması oluşuyor. 39-direncin üzerinde bir kapanış, güçlü bir toparlanma aşaması için çok önemli olacaktır.

Sandbox (SAND) fiyat analizi

Altcoin, 22 Ocak’taki iki ayın en düşük seviyesinden 4.8 $ seviyesine kadar %90’ın üzerinde bir yatırım getirisi gördü. Yukarı kanal kırılmasından sonraki ralli, ayılar devreye girdiği için bu işareti geçemedi.

O zamandan beri SAND, 13 Şubat’ta kırana kadar üç haftalık trend çizgisi desteğini (sarı) test etti. Devamında 3.5 dolar seviyesini destekten dirence çevirdi. Boğalar için ilk test noktası, 20 EMA’nın (kırmızı) yakınında.

Şu anda SAND 3,0433 dolardan işlem görüyor. RSI, 25 işaretine doğru keskin bir şekilde düştü. Son canlanma, trend çizgisi direncini kırdı ve 38’e meydan okumaya başladı. DMI çizgileri arasındaki farkın azalmasıyla birlikte, yakın vadede yukarı yönlü canlanma umutları hala canlı görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin