Brave Civic ile kimlik doğrulama hizmetlerini kullanacak
Brave Civic ile kimlik doğrulama hizmetlerini kullanacak

Gizlilik odaklı internet tarayıcısı Brave Civic platformunu kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizlilik odaklı bir internet tarayıcısı Brave, yayıncıların Brave’nın Basic Attention Token (BAT) ile içerik ödemelerine olanak sağlamak için Civic doğrulama hizmetlerini kullanmaya başlayacak. Böylece, Brave Civic Blockchain platformuna geçmiş olacak.

Brave Civic ile kimlik doğrulama hizmetlerini kullanacak

Şirketler Cuma günü yaptığı açıklamada, Brave’ın “doğrulanmış yayıncı” programına katılmayı umduğunu söyleyen içerik üreticilerinin, kimliklerini doğrulamak ve BAT tokenlerini kazanmak için Civic’in kimlik doğrulama ve know-your-customer (KYC) hizmetlerini kullanabileceğini duyurdu. Her iki girişim de kullanıcıların kimliklerini ve kişisel bilgilerini hizmetlerini korumaya odaklanıyor.

Brave’ın platformu, kullanıcılarının ve yayıncıların, Brave’ın tarayıcısı aracılığıyla anonim olarak BAT tokenlerini bağışlayarak içerik için ödeme yapmasına izin vererek çalışır. Yeni iş birliğiyle, orijinalliğini doğrulayan yayıncılar, ödemeleri almak için doğrudan bir Ethereum cüzdanı oluşturabilir. Civic’in Yeniden Kullanılabilir KYC programı, bu yayıncıların kimliklerini doğrularken gizlilik duygusunu koruyabilmelerini sağlayacak. Bu yayıncılar, ödemeleri toplamak için mobil cihazları veya benzer platformları kullanabilir. CEO Vinny Lingham, Brave’nın internetteki gizlilik sorunları ile mücadele etmek için çalıştığını belirterek şunları söylüyor:

Brave, üstel yayıncı ve kullanıcı büyümesi yaşadığı için, Civic’i uygulamak, daha fazla kişinin güvenli Brave platformunu kullanmasına olanak tanıyarak, yayıncılar ve kullanıcılar arasında güven oluşturmayı ve sürdürmeyi sağlar. Brave ile iş ortaklığı yapmaktan ve güvenilir kimlik doğrulama hizmetlerimizi sunmaktan heyecan duyuyoruz. Blockchain teknolojisinin faydaları ile daha iyi bir tarayıcı oluşturacağız.

Brave aylık 4 milyon kullanıcıya sahip

Basın bildirisinde, Brave’ın şu anda ortalama 4 milyon aylık kullanıcısı olduğu belirtiliyor. Wall Street Journal, MarketWatch ve Barron’s dahil olmak üzere 21.000’den fazla yayıncı, Brave’nın programına dahil oldu. Brave CEO’su ve kurucu ortağı Brendan Eich yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Platform, kullanıcı verilerini toplayan aracılar olmadan gizlilik ve güvenilirliğini garanti altına almak için kullanıcıları ve yayıncıları şeffaf bir sisteme doğrudan bağlıyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin