Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar
Wall Street Stratejistinin yıl sonu Bitcoin beklentisi: 168 bin dolar

Flaş: Wall Street devi bu 6 altcoin’den 75 milyon dolarlık alım yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Wall Street ticaret şirketi, 75 milyon dolarlık bir kripto portföyü oluşturma yolunda altı küçük boyutlu dijital varlık satın aldı.

Jump Trading, Ethereum tabanlı 6 altcoin satın alımı gerçekleştirdi

Messari araştırmacısı Mason Nystrom, dünya çapında 700 çalışanıyla algoritmik ve yüksek frekanslı işlemlerde uzmanlaşmış bir ticaret şirketi olan Jump Trading’in altı Ethereum tabanlı kripto para biriktirdiğini ortaya koydu.

Jump Trading, kripto varlıklarda en az 75 milyon dolar alım yaptı. a16z ve Polychain’in ardından COMP (Compound) tokenlerinin en büyük 8. sahibi oldu. Jump son 7 günde 47 bin COMP satın aldı!

Jump ayrıca KEEP (Keep Network), HXRO, NMR (Numeraire), OXT (Orchid) ve MKR (Maker) tutuyor. Şirket, Serum’a açıklanmayan bir miktar yatırım yaptı ve 40 milyon SRM’ye (~32 milyon dolar) sahip.

Nystrom, faaliyetlerini izlerken Ethereum adreslerinin sahibini etiketleyen bir analitik platformu olan Nansen’in yardımıyla Jump Trading’in kripto varlıklarını bulabildi.

Wall Street devi Bitcoin ve Ethereum da tutuyor

Messari araştırmacısı, düşük hacimli kripto varlıklarına ek olarak, Jump Trading’in aynı zamanda Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimlerinin yanı sıra Binance Coin (BNB) ve Huobi Token (HT) de aldığını keşfetti.

Nansen’i kullanan Mason Nystrom, Silikon Vadisi merkezli risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz’in (a16z) ise Bitcoin, Ethereum, Filecoin (FIL), Maker, Compound, Celo (CELO), Orchid, Arweave (AR), Keep Network ve Handshake’e (HNS) sahip olduğunu ortaya koydu.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin