XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı
XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı

Flare Networks XRP Sahiplerine dağıtacağı token miktarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ağ etkinliğini başlatmaya yardımcı olmak için Flare Networks, tüm XRP token sahiplerine 40 milyardan fazla FLR tokenini airdrop yapacak.

Flare Networks, şartları yerine getiren XRP sahiplerine vereceği Spark (FLR) token sayısını açıkladı.

Coinbase, Kraken, Binance, Bitstamp ve diğer borsalar gibi borsalarda XRP tutan kullanıcılar bu airdropu alacaklar. Kullanıcıların tokenlerini talep etmek için 11 Haziran 2021’e kadar süreleri var.

Flare, XRP çılgınlığını ateşledi

Flare Networks’ün CEO’su ve kurucu ortağı Hugo Philion, toplam dağıtımın 45 milyardan, yaklaşık 45,83 milyara çıktığını belirtti.

Bu ortalama 0,83 milyar artışın nedeni, Ripple’ın XRP’yi bir hayır kurumu adına elinde bulundurmasından kaynaklanıyor. Bu kuruluşun FLR airdropunu talep etmesi  de mümkün. Bununla birlikte, oluşturulan toplam FLR değişmeden kalacak ve toplamda 100 milyar FLR tokeni oluşturulmuş olacak.

Airdrop’u almaya hak kazanan XRP sahipleri, 12 Aralık anlık görüntüsü sırasında tuttukları her XRP için 1.0073 FLR token kazanacak. Örneğin, 100 XRP’ye sahip olan uygun bir kullanıcı, 100.73 FLR tokeni alacak.

Flare Networks lansmanındaki ilk dağıtım turu, toplam talep tutarının % 15’ini kullanıcılara aktaracak. Kullanıcılar, kalan FLR tokenlerini önümüzdeki 25 ila 34 ay içinde alacaklar.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin