Ethereum fiyatı, son 5 ayın seviyesini kırdı…

Ethereum fiyatı, son 5 ayın seviyesini kırdı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin tarafında yaşanan iyileşme sayesinde atlcoin’lerin lideri de harekete başladı. Bitcoin’de gerçekleşen rallinin devamı henüz tam olarak alternatif varlıklara yansımadı. Önümüzdeki günlerde başta Ethereum olmak üzere büyük bir sıçrama bizleri bekleyebilir. Buna rağmen Ethereum fiyatı 1.700 dolar bölgesini kırabildi.

Hafta içi yaşanılan gelişmelerin ardından kripto piyasası yeniden toparlanma belirtileri gösteriyor. Ethereum fiyatı (ETH) son 24 saatte %3 artarak beş ay içinde ilk kez 1.700 doları geçti.

Ethereum fiyatı şu anda Eylül 2022 ortasındaki birleşme olayından bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Zincir içi veri sağlayıcısı Santiment büyük balinaların tutumunu gözlemledi. Santiment,

“100-100.000 $ ETH tutan köpekbalığı ve balina adresleri hala arzın yaklaşık %47’sini elinde tutuyor.”

Ethereum fiyatı ve mart ayı yükseltmesi

Fiyat noktasında iyi bir noktaya gelen Ether için en önemli direnç 2 bin dolar olacak. Aynı zamanda yatırımcı grubu 5 Kasım’dan bu yana yaklaşık 2 milyon ETH biriktirdi. Önümüzdeki Mart ayı için planlanan Ethereum Shanghai yükseltmesi, blok zincirinde stake edilen 16,5 milyondan fazla ether (ETH) için para çekme işlemlerini başlatacak. 

Şanghay güncellemesinin piyasadaki ETH arz ve talep dinamiklerini değiştirmesi muhtemeldir ve bu nedenle tüccarlar, Ethereum fiyat oynaklığının devam etmesini bekliyor.

Şanghay yükseltmesiyle birlikte, 25 milyar dolar değerinde ETH, para çekme ve açık piyasada satışa sunulacak. Ayrıca, yükseltmeden sonra ETH için staking getirilerinin de düşeceği düşünülüyor. Bu nedenle, yatırımcıların kripto paralarını geri alma ve bunun yerine sermayeyi daha iyi getiri sunan taşıma olasılığı var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin