Ethereum fiyat analizi: Kilit direnci aşarsa ETH’de ralliyi bekleyin
Ethereum fiyat analizi: Kilit direnci aşarsa ETH’de ralliyi bekleyin

Ethereum fiyat analizi: Kilit direnci aşarsa ETH’de ralliyi bekleyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, 395 Dolarlık direnci test ettikten sonra geriledi. ETH fiyatı şu anda 100 saatlik SMA’yı takip ediyor ve 385 doların üzerindeki rallisine devam edebilir.

Ethereum, 375 dolar ve 380 dolar seviyelerinin üzerinde güzel bir yükseliş eğilimi izliyor. Fiyat 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor ancak 385 dolara yakın engellerle karşı karşıya.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 377 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor. Parite 385 dolarlık direnç seviyesini temizlerse yükselebilir. Ancak fiyat keskin bir şekilde 375 doların altına da düşebilir.

Ethereum fiyatı

Ethereum’da 385 dolarlık direncin üzerinde yukarı yönlü bir yönelim vardı. ETH fiyatı 390 dolar seviyesini bile kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti.

ETH 395 dolarlık direnci test etti ve aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı. 385 dolarlık destek seviyesinin altında bir kırılma oldu. Ancak boğalar 375 dolarlık destek seviyesini koruyabildiler. 374 dolar civarında bir düşük seviye oluştu. ETH fiyatı şu anda yükseliyor. ETH / USD’nin saatlik grafiğinde 377 dolara yakın bir destekle oluşan büyük bir yükseliş trendi çizgisi var gibi görünüyor.

Ethereum Price

Ancak, fiyat 385 dolar seviyesine yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya. 385 dolar direnç seviyesinin üzerinde başarılı bir kırılma, 388 dolar ve 390 dolar seviyelerinin üzerinde daha fazla kazanç elde etme şansını artırabilir. Bir sonraki ana direnç, 395 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor. Boğaların 400 dolar seviyesinin üzerinde daha büyük bir yukarı hareketi hedeflemesi muhtemel.

ETH’de desteklenen düşüşler?

Ethereum, 100 saatlik basit hareketli ortalamanın ve 375 dolarlık desteğin üzerinde güzel bir yükseliş izliyor. Trend çizgisi desteğinin ve 375 doların altında olumsuz bir kırılma olması durumunda fiyat düzeltmesini uzatabilir.

Bir sonraki büyük destek, boğaların yakın vadede güçlü bir tavır alması muhtemel olan 365 dolar seviyesine yakın bir bölgede bulunuyor.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde ivme kazanmak için mücadele ediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesine yakın.

Destek Seviyesi – 375 dolar.

Direnç Seviyesi: 385 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin