EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler
EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler

EOS ve SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi: Altcoin cephesinde beklenenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, %38,2 Fibonacci seviyesini yeniden kazanmaya çalışıyor, ancak yukarıda belirtilen seviyeyi korumak için satış baskısı altında kalabilir. SUSHI ise 50-SMA ile çatışan bir alan olan 19,18 dolarlık destek civarında kayıplarını kesti.

EOS fiyat analizi

Son 24 saatte %6’nın üzerinde bir artış, EOS’un 4,1 dolar seviyesindeki %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesine yaklaşmasıyla sonuçlandı. Ticaret hacimleri 2,7 milyar doların üzerine çıktı ve OBV, satın alma faaliyetlerinde bir artış kaydetti. Son olarak, Awesome Osilatör, art arda yeşil çubuklar oluşturduktan sonra yükseliş tarafında da bir miktar ivme kaydetti.

Piyasadaki tüm olumlu sinyalleri hesaba katan EOS, kısa vadede genel direncinin üzerine çıkması için desteklenebilir. Ancak boğaların ileriye dönük %38,2 seviyesini korumak için bir miktar satış baskısı görmesi gerekebilir.

SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi

Rekor seviyelerden geri çekilme, SUSHI’nin sadece iki günde değerinin %16’sından fazlasını kaybettiğini gördü. Yazım sırasında, kayıplar, 50-SMA (mavi) ile çakışan bir seviye olan 19,18 dolarda durdu. Bu seviyeden bir kırılma, muhtemelen SUSHI’nin 200-SMA ve 17,24 dolarlık desteğine doğru gerilediğini görecektir. Ancak, daha düşük seviyeye düşüş, istikrar döneminin ardından piyasada bazı alımları teşvik edebilir.

Chaikin Para Akışı, SUSHI’nin, sermaye kripto para biriminden uzaklaşmasına rağmen, kendisini desteğinin üzerinde tuttuğunu gösterdi. MACD çizgisi Sinyal çizgisinde bir miktar zemin kazanırken, histogram düşüş momentumunun zayıfladığını belirtti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin