featured
VeChain'de düşüş sürebilir

Elinizde bu altcoin varsa dikkat: Düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün yoğun bir satış gören VeChain büyük bir kayıpla karşı karşıya kaldı. Son 24 saatte %14 düşen VET bu haberin yazıldığı sırada 0,088 dolardan işlem görüyor. Fiyat geçen hafta iyileşmişti ve trend çizgisi 21 Aralık’tan beri yukarıyı gösteriyordu. Ancak bugün fiyatta büyük bir düşüş meydana geldi.

Günlük Vechain fiyat analizi, fiyat fonksiyonu için bir kez daha düşüş eğilimi gösteriyor. Ayılar, son 24 saat içinde yüzde 12’den fazla kayıpla 0,089 dolara kadar bir düşüşe uğradığı için son 24 saat içinde kontroldeydi. Boğalar son birkaç günde liderliğini sürdürebilse de bugünün trendi yine güçlü bir şekilde düşüş yönünde. Son çöküşle fiyat hareketli ortalama (MA) seviyesinin, yani 0,090 doların altına inmiş oldu.

Kısa vadeli trend çizgisi, geçtiğimiz günlerde boğaların hakim olması nedeniyle yukarı doğruydu, ancak bugün trendlerde bir dönüş yaşandı. Üst Bollinger bandı 0,097 dolar, alt Bollinger bandı ise 0,074 dolarda. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşağı doğru bir dönüş yaptı.

4 saatlik Vechain fiyat analizi, düşüş eğiliminin zirvede olduğunu doğruluyor. Ayılar, fiyatı 0.089 dolar seviyesine indirerek liderliğini oldukça verimli bir şekilde sürdürdü. Fiyat yeni bir dip seviyesine doğru hareket edebilir ve düşüş momentumu her saat yoğunlaşıyor gibi görünüyor. Hareketli ortalama hala oldukça yüksek ve şimdilik 0.096 dolar pozisyonunda sabitlendi.

Oynaklık yüksek, Bollinger bantları ortalaması şu anda 0,095 dolarda. Üst Bollinger bandı değeri şimdi 0.10 $’a ulaştı ve alt Bollinger bandı değeri 0.089 $’da, fiyatın hemen altında. RSI puanı da düşüş eğilimi nedeniyle düştü ve satış aktivitesini gösteren endeks 39’a geriledi.

Ayılar yeniden güçlendiğinden, son 24 saat içinde VET/USD fiyatında bir düşüş gözlemlendi ve bu da ağır bir satışla sonuçlandı. Ani trend tersine çevrildikten sonra fiyat 0.089 dolar seviyesine çekildi. Kripto çifti de son dört saat içinde devalüasyona uğradı, bu da ileride başka bir düşüşün olabileceği anlamına geliyor. Düşüş trendi devam ederse, VET 0.086 dolar seviyesinde mevcut olan bir sonraki desteği yeniden test edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin