Dünyanın en büyük varlık yöneticisi Bitcoin ile
Dünyanın en büyük varlık yöneticisi Bitcoin ile "yakından" ilgileniyor!

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi Bitcoin ile “yakından” ilgileniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yönetimi altında 7,3 trilyon doların üzerinde varlığa sahip olan dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Bitcoin fiyatının 51.000 doların üzerinde olduğu şu günlerde BTC’ye ilgi duymaya başladı.

“Bitcoin insanların hayal gücünü bile aşıyor”

CNBC’nin Squawk Box programında konuşan BlackRock CIO’su Rick Rieder, şirketinin BTC ile “uğraşmaya başladığını” açıkladı. Röportaj sırasında Rieder, kriptonun oynaklığı şu anda “olağanüstü” olmasına rağmen “birçok insanın hayal gücünü” dahi aştığına inandığını söyledi.

Rieder’in sözlerine göre, daha fazla insan değer depoları ve değeri yükselebilecek daha fazla varlık ararken kripto varlıklara yatırım yapıyor. BlackRock, Bitcoin ile “uğraşmaya” başlarken, Rieder, herkesin portföylerinin %1’ini Bitcoin’e ayırması gerektiği yönündeki yaygın öneri sorulduğunda şüpheci davrandı:

Birinin sahip olması gereken tahsis yüzdesine bir sayı koymazdım, portföyünüzün geri kalanının neye benzediğine bağlı.

BTC fiyatını ne yükseltiyor?

Rieder, teknoloji ve düzenlemelerin, kripto para birimlerinin portföylerinin bir parçası olması gerektiğine inandıkları noktaya kadar geliştiğini sözlerine ekledi ve Bitcoin fiyatını artıran şeyin bu olduğuna inanıyor.

Yolun ilerisinde neler olabileceği sorulduğunda, Rieder, kripto varlıkları içerecek bir portföyü çeşitlendirmenin “mantıklı” olduğunu, çünkü artık faiz oranları artık bir riskten korunma işlevi görmediği için şirketler “çok fazla nakit” tuttuğunu belirtti.

Şu anda satın almalarına izin verilen varlıklar arasında nakit ödemeli BTC vadeli işlemlerini içeren iki fonu için güncellenmiş belgelere göre, BlackRock’ın en az iki fonuna Bitcoin vadeli işlemlerine yatırım yapma yeteneği verdiğini belirtelim.

Varlık yöneticisinin kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Larry Fink, geçen yılın Aralık ayında yaptığı bir röportajda, Bitcoin’in “birçok insanın dikkatini ve hayal gücünü çektiğine” inandığını açıkladı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin