Dogelon Mars: ELON topluluğunu neler bekliyor ve gelecekteki etkinlikler
Dogelon Mars: ELON topluluğunu neler bekliyor ve gelecekteki etkinlikler

Dogelon Mars: ELON topluluğunu neler bekliyor ve gelecekteki etkinlikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogelon Mars (ELON) Ekim ayının en iyi coinlerinden biri haline geldi. Şaka amaçlı paralara olan ilgi geçtiğimiz ay yeni rekorlar kırdı. Dogelon Mars, adını dünyanın en zengin adamından aldığı ve dolayısıyla borsa adı ELON’dan aldığı için genellikle Shiba Inu ve Dogecoin ile karıştırılıyor. Projenin adını başkent Mars’tan yani Dogelon Mars’tan aldığı söyleniyor.

ELON kendisini “bir meme coin” olarak tanımlıyor, ancak yerleşimcilerin Mars’a taşınması için kullanılabilecek ilk gezegenler arası para birimi olma misyonuna sahip gerçek bir proje olarak yayınlandı. Peki ELON, Mars yolculuğunda nasıl bir performans sergiledi?

Dogelon Mars ile ilgili son dakika gelişmeleri

ELON, bu yılın hızla büyüyen projelerinden biri haline geldi. İlk piyasaya sürülme tarihi Mayıs 2021 olan proje 100.000 doların üzerinde ELON sahibi bulunuyor. Bu aya 100.000’inci sahibini kutlayarak başladı. ELON ağına sadece 48 saat içerisinde 10.000’den fazla kullanıcı katılmasıyla bu sayı 100.000’e ulaştı.

Crypto.com tarafından 29 Ekim tarihinde yayınlanan listede Dogelon Mars’ın (ELON) listesini duyuruldu. ELON şimdi Crypto.com tarafından desteklenen 150’den fazla kripto para yer alıyor.

Crypto.com uygulaması kullanıcıları artık USD, EUR, GBP ve 20’den fazla fiat para birimi de dahil olmak üzere fiat ile gerçek maliyetle ELON satın alabilecek. Diğer taraftan kripto para birimi, spot & türevleri ve bitcoin borsası OKEx, Dogelon Mars’ı (ELON) da listeledi.

Dogelon Mars (ELON) ilk olarak, Ethereum uyumlu blockchain ağları oluşturmak ve bağlamak için bir protokol olan Polygon üzerinde başlamıştı. ELON sahipleri artık hızlı bir şekilde takas yapabilir ve ödül toplayabilir.

Dogelon Mars: Gelecekteki olaylar

Dogelon Mars’ın kullanımı kripto evrenin dışında genişliyor. ELON projesi, 6 Kasım’da Phoenix, Arizona’da #68 NASCAR sürüşünde gösterilecek. Tıbbi yardım kuruluşu olan Methuselah Vakfı ile güçlerini birleştiren Dogelon Mars, geleceğe yönelik planlarını açıkladı. Önümüzdeki haftalarda Dogelon Mars, DeFi ve NFT ekosistemlerine adım atmayı planlıyor.

Duyuruya göre, önümüzdeki haftalarda ELON, DeFi evrenindeki yolculuğunun başlangıcını işaret eden xELON tokeni piyasaya sürecek. xELON, Dogelon Mars ekosisteminde gezegenler arası para olarak hizmet edecek ve ELON tokenine çeşitli şekillerde yardımcı olması bekleniyor.

xELON’un piyasaya sürüleceği net bir tarih bulunmuyor. Geliştirme ekibi, ELON sahiplerinin xELON’u almak için yakında ELON tokenlerini stake edebileceklerini duyurdu. Ek olarak, xELON tokeni, 2021’den 2022’ye ve ötesine genişlerken, sahiplerinin Dogelon Mars ekosisteminin çeşitli bileşenlerine katılmalarına izin verecek. xELON’un lansmanı yaklaşırken, proje son olarak ELON NFT koleksiyonunu tanıttı.

Dogelon Mars (ELON) fiyat grafiği.

Dogelon Mars (ELON), Ekim ayında kripto alanında öne çıkanlardan biri haline geldi. Son 30 gün içerisinde ilk 100 token arasına girmeyi başardı. Yükselen kârlardan sonra kazanımlar yavaşladı ve ELON şu anda geri adım atıyor gibi görünüyor. Son 24 saat içinde, uzay yerleşimi olarak anılan kripto para yazım sırasında 0,000001474 dolardan işlem gördüğü için ELON %20’nin üzerinde kayıp yaşadı. Bu kayıpla birlikte ELON ‘ın listedeki yeri de geriledi ve 842 milyon dolarlık piyasa değeri ile 120. en büyük kripto para oldu.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Pamukkale mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin