Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?
Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, 2 Eylül’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra art arda dokuz hafta boyunca düşüş trendini devam ettiriyor. Ancak, yükseliş görünümüne işaret eden iki teknik gösterge son günlerde ivme kaybeden kripto para için yükseliş işareti olarak görülebilir.

Cardano (ADA) fiyatı yeniden yükseliş trendi için mi hazırlanıyor?

Cardano fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 $’dan, son zamanlardaki en düşük seviyesi olan 1.775$’a yaklaşık %42 oranında değer kaybetti. Bu düşüş, tüm kripto para piyasası toparlanma sürecinde olduğu için dikkat çeken bir hareket olarak ortaya çıkıyor. Bu, ADA yatırımcıları için moral bozucu bir etkiye olsa da, Cardano fiyatı için iki yükseliş sinyali aktif hale geldiğinde işler düzelmeye başlıyor.

Cardano fiyatı, hareketleri dipten dönüş şeklinde bir çanak oluşturma görünümünde olduğu için kripto varlık mevcut seviyelerde bir zemin bulmuş olabilir. Ayrıca, ADA, genellikle son dokunuşta büyük bir yükselişe yol açan üçlü bir alttan dönüş kurulumu oluşturdu. Bu formasyona göre 1,73 – 1,87 aralığından yukarı doğru bir dönüş, yükseliş trendini tetikleyebilir.

Bu nedenle, Cardano fiyatı, 3,10 dolara yavaş bir tırmanış olsa da, yatırımcıların büyük bir yükseliş umutlarını tazeleyebilir. Yatırımcılar, ADA’nın nihai hedefine ulaşmak için aşılması gereken 2,30 $ ve 2,53 $’da çok önemli direnç seviyeleriyle karşı karşıya kalabilme durumuna dikkat etmeli.

ADA/USDT

Son görünüme alternatif olarak Cardano fiyatında 1,73 ila 1,87 dolarlık talep bölgesinde bir kırılma, ADA için düşüş görünümüne işaret edecek. 1,73$’ın altında bir günlük kapanışın yükselişi geçersiz kılma ihtimali var. Bu hareket, aynı zamanda, 1,58 $ seviyesindeki diğer bir destek seviyesine başka bir düşüş olasılığını da artıracak

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Şehitkamil mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin