Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?
Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?

Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler gizlilik kripto parası Monero, grafiklerde stabilize oldu ve yükseliş göstergelerinin arkasında 230 dolar seviyesinin üzerinde bir artış gördü. Dogecoin ise kazançta, ancak yükselişe rağmen 0,062 dolar direnç seviyesiyle sınırlandırılabilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Piyasa değerine göre ilk 15 kripto paraya yeni eklenen Dogecoin, 0,04 dolarlık destekten geri dönüşün ardından son 24 saat içinde %7’nin üzerinde değer kazandı. Bollinger Bantları, oynaklığın düşük olduğunu ve yukarı tarafın 0,062 dolardaki direnç seviyesinde sınırlanabileceğini öne sürdü.

Söz konusu yükselişe rağmen, ADX göstergesi aşağı yönü gösteriyordu çünkü yükseliş trendi güç kaybediyor gibi görünüyor. Piyasanın genelindeki toparlanma göz önüne alındığında, DOGE ileriye dönük 0,054 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde istikrar sağlayabilir.

Monero (XMR) fiyat analizi

Son 24 saatte %5’in üzerinde bir artış, Monero’nun bu yazı yazılırken 214,6 dolarlık direnci tersine çevirmesine yardımcı oldu. Piyasada bir miktar düşüş gözlemlenmesine rağmen, Awesome Osilatör yükseliş ivmesi arttıkça art arda üç yeşil çubuk kaydetti.

Chaikin Para Akışı, her ikisi de grafiklerde art arda hareket ettiği için kripto fiyatıyla sağlıklı bir korelasyona sahip görünüyordu. CMF sıfırın üzerinde tutunuyor, bu sebeple sermaye girişleri XMR’yi destek seviyesinin üzerinde tutabilir. Monero için bir sonraki direnç seviyesi 230 dolarda.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin