Chainlink, staking bugün resmen yayına başladı

Chainlink, staking bugün resmen yayına başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink stakingi artık yayında, yeni Ekonomi 2.0 planı için önemli bir adım atıldı. Merkezi olmayan Oracle ağı için stake etme Chainlink, Chainlink’in kurucu ortağı Sergey Nazarov’un müjdesiyle geldi. Topluluğun en çok beklediği olaylardan biri olan stake Ethereum’da artık yayında.

Proje, Oracle hizmetlerinin güvenliğini artırmak için staking’i başlattı. Staker’lar, beslemeler performans gereksinimlerini karşılamadığında ağı işaretleyen merkezi olmayan bir uyarı sistemine katıldıkları için Chainlink tokenleri kazanacak.

Blockchain kehanet ağı Chainlink, platformun hizmetlerinin ekonomik güvenliğini artırmaya yardımcı olacak. Platform, yeni staking özelliğinin güvenlik ve sürdürülebilir büyümeye odaklanan “Chainlink Economics 2.0” çabalarının ayrılmaz bir parçası olduğundan bahsetti.

Chainlink için artık stake yayında

Kripto topluluğu, LINK’lerini nasıl çalıştırabilecekleri ve ağı güvenli hale getirmek için nasıl ödül alabilecekleri konusunda henüz fikri yok. Ancak gelen haberlere göre staking etkinleştirildiğinde, LINK sahipleri ağın güvenliğine katkıda bulunabilir ve ödüller alabilir.

Dune Analytics’e göre Chainlink, sektörde en yaygın kullanılan ağdır. Oracle ağları, geliştiricilerin uygulamalarında gerçek dünya verilerini güvenli bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyan ve günümüzde zincir üstü kullanım durumlarının çoğunu etkinleştiren kritik blok zinciri altyapısıdır.

Staking, Chainlink’in uzun vadeli planına nasıl uyuyor?

Staking, Nazarov’un “Chainlink’in hayatında yeni bir bölüm” dediği şeyin ve ağın güvenliğini ve gelirini artırmayı amaçlayan Ekonomi 2.0 planının ilk adımıdır. Nazaroz,

“Kendi başına yararlı olsa da aslında bu daha büyük Ekonomi 2.0 planının bir parçası olan bir özellik. Bence insanların tam olarak anlamadığı şey olduğunu söyleyebilirim.”

 Staking dahil çeşitli girişimleri içeren bir plan olan Ekonomi 2.0, Chainlink’in oracle sektöründeki pazar hakimiyetini sağlamlaştırmayı ve onu “küresel bir standart” haline getirmeyi amaçlıyor.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin