Chainlink ve Bittorrent Token fiyat analizi: LINK ve BTT yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik görünüm ne anlatıyor?

Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik görünüm ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, para dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin öncülüğünde son günlerde dalgalandı. BTC 47.500-48.000 dolara yükseldiğinde, piyasanın geri kalanıyla paylaştığı korelasyon sayesinde, Chainlink de dahil olmak üzere altcoin piyasasının geri kalanı yükselişe geçti.

Bu haberin yazıldığı sırada nihayet beklenen 30 dolarlık psikolojik direnç seviyesini aşan LINK, 30.82 dolardan işlem görüyor.

1 günlük Chainlink fiyat grafiği

Chainlink’in günlük grafiği, piyasada ilerleyen yükseliş ivmesini vurguladı. Dijital varlığın değeri bir fiyat zirvesine ulaşmış olsa da eğilim değişmedi ve bu da yakın zamanda satış yapma olasılığının düşük olduğunu gösteriyor.

Ancak piyasa yakında aynı fiyat seviyesinde işlem yapmaya devam etmeden önce değerinde bir düşüş görebilir.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Chainlink’in fiyatı bir süredir yükseliyor ve Bitcoin’in konsolidasyon aşamasında bile bunu yapıyor. Ancak fiyatlar günlük bazda arttığı için LINK de zirveye ulaştı. Bu noktada, Bollinger Bantlarının ayrışmasının da gösterdiği gibi piyasadaki oynaklık artabilir. Sinyal çizgisi grafiklerde yükselen fiyatı vurguladı.

50 hareketli ortalama, bir arıza durumunda destek görevi görebilir. Ancak, bu ancak satış ivmesi artarsa ​​mümkün olabilir. Göreceli Güç Endeksi, LINK’in bu yazı yazılırken LINK’in aşırı alım bölgesine taşındığını öne sürdü.

Yüksek fiyatlarda hacmin dijital varlığın değerini desteklemesi gerekir. Bu nedenle, piyasada satış baskısı olsa bile, yükseliş eğilimi onu durdurabilir ve LINK’in grafiklerde daha yüksek konumlandırılmasını sağlayabilir.

Yükseliş olsa da Chainlink piyasasında küçük düzeltmeler görülebilir. Yükseliş göz önüne alındığında, uzun vadede trendin değişmesi uzun sürmeyebilir. LINK pazarındaki alıcılar tarafından devralınabilir. Güçlü ağ etkinlikleri göz önüne alındığında, LINK topluluğu, dijital varlığın yüksek değerini destekleyen gelişmeleri destekledi. Bu ivme, LINK’in fiyatını fiyat ölçeğinde daha ileriye taşıyabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin