Hindistan, kripto kullanıcı sayısında Amerika’yı geride bırakıyor
Hindistan, kripto kullanıcı sayısında Amerika’yı geride bırakıyor

Bu 6 Kripto Para 2020’de % 2.000’den fazla getiri sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl, birçok kripto para önemli kazançlar gördü – bir kripto paranın % 6.000 artması ise muazzam bir yükseliş hikâyesiydi.

Messari’den alınan verilere göre, altı kripto para bu yıl şimdiye kadar % 2.000’in üzerinde artış gösterdi. Bunların hepsi, yılın başından bu yana % 154 artan Bitcoin’den daha iyi performans gösteren kriptolar.

Bu coinler; ZAP, AAVE, BAND, UBT, CVT ve YFI. Bu listedeki ilk ikisi – ZAP ve AAVE – her biri % 6,000 ve % 4,000 oranında artışla geri kalanını gölgede bıraktı.

İki kripto para % 4,000’in üzerinde arttı

Ethereum platformunda çalışan bir kripto para olan ZAP, yıl içinde şimdiye kadarki en büyük yüzde artışını elde etti. Yılın başında, ZAP’ın fiyatı 0,002 ABD doları ile neredeyse önemsizdi, ancak şimdi 0,111 ABD dolarından el değiştiriyor. Bu, varlığın şimdiye kadar yılda % 6,300’ün üzerinde bir yüzde artış elde ettiği anlamına gelir.

Aave’nin tokeni AAVE ikinci sırada geliyor. Aave, insanların farklı kripto varlıklarını ödünç vermesine ve ödünç almasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolü. Şu anda fiyatı 80 ABD dolarının biraz altında olan protokol tokeni, yıla 0,018 ABD dolarından başladı. Bu, AAVE’nin fiyatının bu yıl % 4,288 arttığı anlamına geliyor.

Bu kripto para birimlerinin ikisi de, yıl içindeki yüzde artışları söz konusu olduğunda diğerlerinden açık ara önde kalıyorlar. Kalan dört kripto varlık ise % 2.000’in üzerinde değer kazandı.

Listenin geri kalanı yüzde 2000’den fazla getiriye sahip

Band

Band Protokolünün BAND tokeni üçüncü sırada geliyor ve büyük bir fark atan ZAP ve AAVE’yi takip ediyor.

Yaz boyunca BAND, 27 Temmuz’da 3,907 $ ‘dan 10 Ağustos’ta 14,107 $’ a yükseldi. Daha sonra fiyatı Ekim ayında 6 $ ‘a düştü ve o zamandan beri aynı seviyeye geldi.

Şu anda 6.54 $ fiyatıyla el değiştiren BAND, 0.236 $ ‘dan başladığından beri bu yıl % 2.727 fiyat artışı kaydetti.

UBT

BAND’ın hemen arkasında, Unibright ekibi tarafından Blockchain teknolojisini mevcut işletmeye entegre etmek için çalışan – “hizmet tokeni” olarak tanımlanan UBT bulunuyor. UBT, şu anda 0,530 $ ve piyasa değeri 79 milyon $ ‘ın biraz altında. 1 Ocak’tan bu yana UBT’nin fiyatı % 2,665 arttı.

CVT

CyberVein’in CVT tokeni beşinci sırada. CyberVein, dünya çapında akıllı şehir çözümleri sunan büyük bir veri servis sağlayıcısı. CVT yıla 0,005 dolardan başladı, bu da şu anki 0,012 dolarlık fiyatının 1 Ocak’tan bu yana % 2,295’lik bir artışı temsil ettiği anlamına geliyor.

CVT, bu listedeki en ucuz kripto para birimi olan ZAP’tan yalnızca biraz daha pahalı.

YFI

Yearn Finance’ın YFI tokeni listenin sonunda. YFI, DeFi ürünlerinin Yearn Finance ağı için ana yönetim tokeni ve bu listedeki yılın başında bulunmayan tek kripto para.

YFI, bugüne kadar toplam 745 milyon dolar ile tüm bu kripto para birimlerinin en büyük piyasa değerine sahip.

Temmuz 2020’de piyasaya sürülen YFI, 1.000 doların biraz üzerinde bir fiyatla geldi. O zamandan beri DeFi alanında büyük ilgi gördü, hatta Eylül ayında fiyatının 43.000 $ ‘a yükseldiğini gördük.

Ancak şu anki fiyatı 24.743 dolar, bu neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesinin yarısı. Ancak YFI, bu yıl % 2.000’in üzerinde artış gösteren bir kripto para birimi olarak nitelendirilecek kadar pahalı kaldı. Yazım sırasında, YFI’nin bugüne kadarki yüzde artışı % 2,141’dir.

Bu liste gösteriyor ki onları nerede bulacağını bilenler için Kripto para ekosisteminde büyüme için büyük fırsatlar bulunuyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin