FED’in faiz oranı, enflasyon ve sonrasındaki kripto paraların görünümü…

BTC fiyatı son7 haftanın en yüksek seviyesine geldi, işte ilerlemenin perde arkası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed’in 75 baz puanlık son faiz artışına rağmen kripto piyasası tekrar ayağa kalktı. BTC ve ETH fiyatı bugün yeşile boyandı. 2 Kasım Çarşamba günü faiz artışı satışlarında tanık olunan kayıplardan kurtulan yapı oluştu.

BTC fiyatı, ABD işsizlik verilerinin Fed faiz artırımlarının işe yaradığını ima etmesiyle Eylül ortasından bu yana en yüksek seviyelerine geldi. 

Bitcoin, 4 Kasım Wall Street açılışında boğaların zorlu bir satış duvarını aşmasıyla 21.000 doları kırdı. Gelen kırılım ile beraber 21.300 dolara şimdilik iğne geldi.

BTC fiyatı artarken, ayıları sahneden ayıldı

BTC/USD paritesi, hafta boyunca daha yüksek seviyelere dönmek için mücadele etmişti. Ancak Binance’in en son sipariş tahtasına göre,, taleplerin şimdi 21.500 $’ın üstüne doğru kaydığını gördü.

Günün en yüksek seviyesini gören BTC fiyatı, 13 Eylül’den bu yana Bitcoin’in en iyi performansına işaret etti.

Sipariş defteri çizelgelerini sağlayan Maddi Göstergeler, yukarıda beklenen ABD işsizlik rakamlarının, Federal Rezerv faiz oranı ekseni olasılığını artırarak risk varlıklarına yardımcı olabileceğini kaydetti.

BTC fiyatı

Bitcoin fiyatındaki son yatay yürüyüş aslında bir bayrak modeline tepki veriyordu. Teoride, bu model, yükseliş momentumunu yenilemek için bunun gibi bir kısa devre sunuyor. 75 baz puanlık bir faiz artışı nedeniyle ani bir satış baskısı patlamasına rağmen , BTC fiyatı bu modeli sürdürmeyi başardı.

Yeşil mum, düşen trend çizgisinden bir kopuşla yükseliş devam modelini tetikler. Şu anda Bitcoin fiyatı, ihlal edilen trend çizgisine, kontrole veya fiyat sürdürülebilirliğine yeniden test veriyor.

Kasım ayı kartlarında 30.000 dolar

Makro piyasalar gün içinde benzer şekilde güçlü bir performans sergiledi. Açılıştan bir saat sonra S&P 500 yaklaşık %2 ve Nasdaq Bileşik Endeksi %1.75 yükseldi. ABD doları zemin kaybetti, ABD doları endeksi (DXY) tek bir günde 113’ten 111’e kadar geriledi.

Eight ticaret firmasının kurucusu ve CEO’su Michaël van de Poppe, “DXY düşüyor. Getiriler düşmeye hazır. Bitcoin 21 bin dolarda” dedi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin