Bitcoin ve altın yatırımı halen tartışılmaya devam ediyor!
Bitcoin ve altın yatırımı halen tartışılmaya devam ediyor!

Bitcoin ve altın yatırımı halen tartışılmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırım enstrümanlarında Bitcoin ve altın tartışması tazeliğini koruyor. Yatırımcıların kimi altını kimi ise Bitcoin’i tercih ediyor. Bu tartışma önümüzdeki senelerde de devam edecek gibi. Geleneksel piyasalara inanan Mısırlı milyarder Naguib Sawiris’de altına inanıyor. Ünlü milyarder, Bitcoin’i ise daha riskli görüyor. 

The National News tarafından yayınlanan bir yazıda Mısırlı milyarderin sözlerine yer verildi. Naguib Sawiris, insanların Bitcoin ve altın arasında karşılaştırma yapmasının yanlış olduğuna inandığını söylüyor. Kahire merkezli Orascom Investment Holding’in de yönetim kurulu başkanı olan Sawiris, altının hala güvenli liman varlığı olduğunda ısrar ediyor. Ekonomi enstrümanlarına Mısırlı milyarder halen geleneksel bakış açısıyla yaklaşıyor. Naguib Sawiris,

Altın konusunda hala çok iyimserim. Çünkü bu güvenli bir liman. İnsanlar şimdi Bitcoin’i altınla karşılaştırıyor; bu yanlış bir karşılaştırma olduğunu düşünüyorum.

Mısırlı milyarder Sawiris, gelenekçi yaklaşımı benimsiyor

Dünya, Bitcoin ve altın yatırımcıları olarak ikiye bölünmüş durumda. Ancak daha yenilikçi insanlar, bitcoin ve türevlerini tercih ediyor. Geleneksel altının artık tarihe karışacağına inananlar bile var. Hatta kripto dünyasında Bitcoin “Dijital Altın” olarak nitelendiriliyor. Buna rağmen reel altından vazgeçmeyenlerin sayısı azımsanamaz.

Sawiris’in desteklediği şirketlerden biri olan AKH Gold’un, kripto para biriminden önce altını onaylamasının bir işareti olarak, Mısır’ın altın zengini Doğu Çölü’nde dokuz bloğu keşfetmek için bir anlaşma imzaladı. Benzer şekilde, milyarderin başkanlığını yaptığı şirket olan La Mancha Holding’in, altın madenciliği yatırımlarını sürdürmek için bu yıl 1,4 milyar dolarlık bir yatırım fonu başlattı. Mısırlı iş adamı altın alanında yatırımlarını hızlı şekilde sürdürüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin