Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler
Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

Bitcoin SV işlem sayısı istikrarlı büyüyor, ama kim gerçekten kullanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tartışmalı Bitcoin hard forku Bitcoin SV (BSV), her gün BTC ağı tarafından işlenenden daha fazla sayıda işlem görüyor. BSV ağı tarafından yapılan işlemlerin sayısı, sürekli bir artış eğiliminde.

Coin.Dance’dan alınan verilere göre, Bitcoin SV şimdi blok başına Bitcoin’den (BTC) daha fazla sayıda işlem gerçekleştiriyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminden daha fazla kullanım görmesine rağmen, Craig Wright tarafından savunulan dijital para biriminin fiyatı hala BTC’nin oldukça uzağında.

Bitcoin SV fiyat artışı

Bitcoin SV fiyatı son 24 saatte ciddi bir artış gördü. Bununla birlikte, bunun Wright ve Kleiman davasındaki gelişmelerle ilgili olması daha muhtemel görünüyor. Genel olarak, BSV fiyatı, en büyük hayranlarının üstün “hizmet programı” olarak adlandırmasına rağmen, BTC’den daha hızlı bir şekilde düştü.

https://twitter.com/BitcoinSV/status/1215668637035646977

Bitcoin SV projesine inananlar yukarıdaki istatistiği projenin faydasının açık bir kanıtı olarak savunuyor. Ancak, bu tampon işlem hacminin doğasına daha yakından bakmak, tek başına işlem sayısının hikâyenin tamamını anlatmadığını gösterir.

BitInfoCharts verileri, her ağdaki işlemlerin ortalama değerini gösterir. Ortalama Bitcoin işlemi, yazı yazılırken 2.57 BTC civarında veya yaklaşık 20.500 dolardı. Bu 1,67 BSV veya sadece 248,54 dolar ile karşılaştırılır. Açıkçası, Bitcoin (BTC) BSV’den çok daha fazla değerin transferini kolaylaştırıyor.

Belki de çok daha düşük ortalama işlem değerlerini hesaba katmak, çok sayıda Bitcoin SV işleminin hala Weather SV adı verilen bir uygulamanın sonucu olmasıdır. Gerçek finansal işlemlerle ilgili verileri içermektense, Weather SV’nin neden olduğu blok zincirine yapılan eklemeler, durum hakkında rastgele veriler içerir.

Geçersiz “İşlemler?”

İlginç bir şekilde, başka bir hizmet de Bitcoin SV blok zinciri Preev’e çok sayıda işlem ekliyor ve bu da kullanıcıların blok zincirine yüklenen BSV kurlarını görüntülemelerini sağlıyor. Weather SV gibi, gerçekte hiçbir kripto para işlem görmemiş olsa bile blok zincirine “işlemler” ekler.

Her ne kadar Bitcoin SV hayranları, en sevdikleri kripto para ağındaki işlem numaralarının BTC’dekileri geçtiği gerçeğini kutluyor olsa da, çok azı gerçekten parasal değer alışverişi ile ilgili. Bununla birlikte rakamlar yanıltıcı kabul edilebilir. Rakamları ağın büyüyen bir faydası olarak yorumlamak mümkün olsa bile, bu görünür fayda henüz dijital varlık için talepte büyük bir artış görmüyor.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin