Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin ve Zcash fiyat analizi: BNB ve ZEC için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para Haber – Binance Coin, kısıtlı bir kanalda işlem görüyor ve bir kopuş için piyasadan ipuçları bekliyor. ZEC ise 200-SMA’ya yaklaştı ve bu seviyenin altına düşmesi, ayı piyasası eğilimini teyit edebilir.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Binance Coin, %0,6 artışla 41 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte çok az değişkenlik gösterdi. BNB son birkaç işlem seansında bir miktar konsolidasyon gördü ve fiyat 41,9 dolar ve 40,5 dolar sabit bir kanal arasında hareket etti. Fiyat söz konusu kanal içinde hareket etmeye devam edebilir ve her iki yönde herhangi bir kırılma, piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum’dan gelen diğer ipuçlarına bağlı olacak.

Awesome Osilatör, momentumun yükseliş açısından nötr olduğunu öne sürdü.

Göreceli Güç Endeksi aşağı yönü işaret etmesine rağmen tarafsız bölgede kaldı ve her iki yönde de güçlü bir hareketi göstermedi.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash, fiyatın birkaç destek seviyesinin altına düşmesiyle zorlu bir hafta geçirdi. ZEC, yedi günde %16’nın üzerinde kayıpla, piyasadaki ilk 50 kripto para arasında haftalık en büyük kaybedenlerden biri konumunda. Grafiklerde, fiyat, uzun bir düşüş durumunda fiyatı desteklemesi beklenen bir seviye olan 200-SMA’ya (yeşil) doğru hareket ediyor. 200-SMA’nın altına bir düşüş, bazı güçlü satış sinyalleri sunabilir ve son iki hafta içindeki düşüş döngüsünü teyit edebilir.

Bollinger Bantları, bantlar sıkıştırıldıkça fiyatlarda düşük dalgalanma kaydetti. Mumlar, düşüş senaryosunda Sinyal çizgisi ile alt bant arasında hareket etmeye devam edebilir.

Bu arada, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri şamdanların üzerinde ve son birkaç gündeki kısa vadeli düşüşü vurguladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin