PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı
PrimeXBT, XRP çiftlerini kaldırma kararı aldı

Bedava kripto para dağıtımı için bekletilen XRP miktarı açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Flare Network, Ripple sahiplerine çok yakında bedava kripto para dağıtacak. Bunun için pek çok XRP sahibi, tokenlerini farklı platformalardaki cüzdanlarında tutmaya başladı.  Aralarında toplam 17,5 milyardan fazla XRP bulunan 81.500’den fazla XRP hesabı, tokenleri XRP sahiplerine 1:1 oranında dağıtacak olan Spark token airdropunu almak için beklemeye geçti.

Bedava kripto para dağıtımı için XRP sahipleri beklemeye koyuldu

Spark token’lar, oylama mekanizmaları aracılığıyla Flare ağında yönetişim için kullanılacak ve token sahipleri, güvenli bir şekilde oluşturulmuş bir protokol olan FXRP’nin güvenilmez ihracı ve itfasını güvence altına almak için Spark tokenlerini teminat olarak taahhüt ederek varlıklarından getiri elde edebilecekler.

Token sahipleri ayrıca Flare zaman serisi oracle’ına veri katarak varlıklarından getiri elde edebilecekler. Flare Network, Ethereum Sanal Makinesi’ni (EVM) entegre ediyor ve güvenliği bir tokenden meydana getirmiyor.

Airdrop öncesinde fiyatlar yükseldi

Temelde Ethereum’un merkezsiz uygulamalarını, akıllı sözleşmelerini ve merkezi finansmanı XRP ekosistemine getirecek Ripple’ın yatırım kolu RippleX, Xpring tarafından destekleniyor. Yaklaşan airdrop, XRP fiyatının ve yeni hesapların sayısının artmasıyla sonuçlandı.

https://twitter.com/ronaldonline777/status/1335576976447451136

Toplam 100 milyar Spark token mevcut olacak ve Ripple Labs’in kendisi hariç 45 milyar mevcut XRP sahipleri tarafından talep edilebilir olacak. Coinbase, Binance, OKEx ve Bitstamp dahil olmak üzere en iyi kripto para birimi borsaları, airdropu destekleyeceklerini açıkladı.

Ek 25 milyar token Flare’e, 30 milyar ise Flare Foundation adlı kâr amacı gütmeyen bir vakfa gidecek. Peki siz bu bedava kripto para dağıtımından faydalanıyor musunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Bu arada Türkiye, Venezuela’ya Bitcoin ile ihracat yapmaya başladı. Ayrıntılar buradaki yazımızda.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin