Güçlü ralliyle ATH'ye yaklaşan altcoin vites düşürmüyor! Teknik analiz

Güçlü ralliyle ATH’ye yaklaşan altcoin vites düşürmüyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos’un altcoin’i ATOM, Aralık ortasındaki 20 dolarlık en düşük seviyesinden güçlü bir yükseliş yaşıyor. O zamandan beri fiyat, neredeyse %100 arttı, ancak 40-44 dolarlık aralık, önceki rallilerin satış baskısına girdiği ve yenildiği yerdi. Bir Bitcoin rallisi, sermayenin büyük olasılıkla içinde Cosmos’un da yer alacağı güçlü büyük sermayeli altcoinlere döndüğünü görebileceğinden, Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda Cosmos üzerinde bir etkisi olabilir. Ancak bu süreç haftalar alabilir.

ATOM fiyatı için 44 dolar direnci kritik

40-44 dolarlık alan, satıcıların güçlü olduğu bir yer oldu. Eylül ve Ekim aylarında, bu aralığın üstüne çıkmayı amaçlayan güçlü ralliler, inatçı bir satış duvarı ile karşılandı. Bu satış, karşılığında kısa vadeli yatırımcıları yakıt eklemeye ve rallinin geri dönüşünü görmeye teşvik eden kâr amacı güdenler olabilir. Ekim ayının sonlarında, böyle bir ret, altcoin’in 20 dolara düşeceği bir düşüş trendine girmesine neden olmuştu.

Ancak, bu daha yüksek zaman dilimlerindeydi. Daha kısa zaman dilimlerinde, boğaların bu bölgeye doğru ilerlerken hala yeterli güce sahip olduğu ortaya çıktı. İşlem hacmi son saatlerde düşüş kaydetti ancak yakın vadede bir satış sinyali görülmedi. Bununla birlikte, 44 dolar işareti desteğe çevrilmedikçe, ATOM’da uzun pozisyonlara girmek mantıklı olmaz.

OBV son haftalarda daha yüksek dipler belirledi ve hızla tırmandı, bu da altcoin’in rallisinin arkasındaki talebin gerçekten güçlü olduğunu gösteriyordu. Awesome Oscillator (AO) de yükseliş momentumunun büyük olduğunu göstermek için sıfır çizgisinin oldukça üzerindeydi.

Bununla birlikte, son birkaç saat AO’nun düşüşünü gördü ve OBV yana doğru hareket ederek rallide geçici bir duraklama gösterdi. Supertrend göstergesi hala bir satın alma sinyali olduğunu gösterdi ve yalnızca 39,68 doların altına yakın bir mum bunu değiştirebilirdi. Bu aynı zamanda ATOM’un 44.69 dolardan 20.18 dolara düşmesi için %78.6 geri çekilme seviyesi ile aynı hizada.

ATOM altcoin’in fiyatını ne bekliyor?

40 dolar altcoin’i satın almak için ideal olmasa da, kısa ATOM için de muhtemelen güvenli bir bahis değildi. Tarihsel olarak güçlü bir direnç oldu ve bir kez daha olabilir, ancak kısa vadeli önyargı hala yükseliş eğiliminde. 39.45 dolar seviyesi ayılara kapılırsa ve direnç olarak yeniden test edilirse, ATOM geri çekilerek 35.7 dolara geri dönebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin