Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor
Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor

Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor. Çeşitli ünlülerin her geçen gün ICO’lara ve kripto paralara ilgisi artıyor. Bu endişe verici eğilim, beklenildiği gibi ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun dikkatini çekiyor. Yeni de aktör Wesley Snipesyeni bir kripto paranın piyasaya sürülme sürecinde yer almanın onu başarıya götüreceğine inanıyor.

Kripto para sektörü herkesin bir anda dahil olabileceği bir pazar değil

Aktörün kripto paralara olan ilgisi takdir edilse de, kripto para sektörü herkesin bir anda dahil olabileceği bir pazar değil. Aynı zamanda bir kripto para girişimcisi olarak oyunculuk yapmaya gelince, insanların kaçınması gereken birçok tuzak nokta var.  Yıllardan beri elde ettiği bazı başarılarına rağmen Wesley Snipes’ın bu son girişiminin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

NYNJA uygulaması, kripto para kullanarak çalışıyor

Daha spesifik olarak, Wesley Snipes NYNJA adındaki yeni mesajlaşma uygulamasını kendi isminden esinlenerek yarattığı marka ile geliştiriyor. Bu uygulama kripto para kullanarak çalışıyor. Aynı zamanda bunun yerli bir kripto para birimi olması gerekiyor. NYNJA adındaki yeni mesajlaşma uygulamasının amacı, mesajlaşma endüstrisinde devrim yapmak. Ancak NYNJA aynı amaçla geliştirilen tek uygulama değil. Önceki süreçlerde de birçok mesajlaşma uygulaması kripto paralar konusunda çeşitli projeler geliştirdi. Ama bu zamana kadar bu projelerin pek çoğu başarısızlıkla sonuçlandı. NYNJA’nın bu konuda başarılı olup olamayacağını zaman gösterecek.

Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor
Aktör Wesley Snipes kripto para girişimcisi oluyor

Kripto para meraklıları son zamanlarda çıkan yeni ürünlere pek fazla ilgi göstermiyor

Görünüşe göre, bu yeni şirket ünlü aktör Wesley Snipes  üzerinde birçok açıdan olumlu etki yarattı. Her ne kadar söz konusu iletişim platformunun yalnızca alfa sürümü yayınlanmış olsa da, Wesley Snipes’in şimdiki durumdan bile oldukça etkilendiği görülüyor. Dünyanın geri kalanının Wesley Snipes’in hislerini paylaşıp paylaşmadığı ise farklı bir konu. Çoğu zaman kripto para meraklıları son zamanlarda çıkan yeni ürünlere pek fazla ilgi göstermiyor. Bunun nedeni belirtilen ürünlerin henüz belirli başarılara ulaşmaması veya bütün dünyanın yararına olabilecek mevcut ürünlere dönüşmemeleridir.

Aktör Wesley Snipes gibi pek çok aktör kripto para girişimcisi oldu

Aktör Wesley Snipes gibi pek çok aktör kripto para girişimcisi oldu. NYNJA örneği, bir ünlünün kripto para girişimleri dünyasında girdiği ilk örnek değil. Floyd Mayweather Jr. da Instagram’da  ICO reklamı yaptı. Steven Seagal ise şu anda doğrulanmamış olmasına rağmen, bir süre milyon dolarlık bir exit hilesinde başrol olmuş olabilecek bir kripto para projesi ile ilgilendi. Bu alan dahilindeki tüm girişimler, açık nedenlerle çok fazla denetlemelere tabi.

Geçmişte, hapse girme öyküsü bulunan birçok kripto para girişimcisi bulunuyor

Wesley Snipes’ın vergi kaçakçılığından hapse girmesine rağmen bir kripto para girişimde bulunması ise garip bir durum. Kripto paraların vergilerden kaçınmak veya yasa dışı şeyler yapmak için kullanılmaması gerekiyor. Ancak bunu yapmaya çalışan birçok insan var. Geçmişte, hapse girme öyküsü bulunan birçok kripto para girişimcisi bulunuyor.

Başarıya ulaşılmak için NYNJA’nın kendisini halka kanıtlaması gerekiyor

Şu an için, bunların kısa vadede nasıl sonuçlanacağını beklemek ve görmek zorundayız. Nasılsa her gün mutlaka yeni kripto para projeleri açılır ve bunların çok azı başarılı olabilir. Böyle bir girişimin arkasında bir ünlünün olması kısa vadeli fiyat artışlarına yol açabilir. Ancak uzun dönemde nihai başarıya ulaşılmak isteniyorsa NYNJA’nın kendisini halka kanıtlaması gerekiyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Themerkle

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin