Cardano tabanlı ADALend, ölçeklenebilir bir borç verme protokolü oluşturacak!
Cardano tabanlı ADALend, ölçeklenebilir bir borç verme protokolü oluşturacak!

Cardano tabanlı ADALend, ölçeklenebilir bir borç verme protokolü oluşturacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADALend, çeşitli yeteneklere sahip halka açık bir blockchain platformu olan Cardano üzerinde ölçeklenebilir ve merkezi olmayan bir borç verme protokolü ile merkezi olmayan finans (DeFi) alanını ateşliyor. ADALend’in bu ayın başlarında bir DeFi projesi oluşturduğunu ve platformlar arası entegrasyonlar geliştirmeye başlamayı planladığını duyurmasının ardından bir açıklama geldi.

Yakın zamanda ADALend protokolü, dijital varlık piyasaları için yeni nesil esnek finansal hizmetlere güç sağlayacağını duyurdu. Bu, DeFi alanında hızlı kredi onayı, güvenilir saklama, otomatik teminatlandırma ve likidite için bir temel sunacak.

ADALend ekibine göre, platformun sözleşmeleri göndermek, almak ve başlatmak için uygun maliyetli olması nedeniyle DeFi sistemine güç sağlamak için birincil blockchain olarak Cardano’yu seçtiler. Bunun nedeni, hesaplamaları sözleşmelerden ayıran ağın çift katmanlı tasarımı nedeniyle Cardano ücretlerinin diğer kripto para birimlerine kıyasla daha düşük olması.

Ayrıca ADALend, kullanıcılarına daha güvenli ve verimli bir deneyim sunmak için Chainlink ve Ergo uzmanlarından yararlanmayı hedefliyor. Ekibin Ergo’nun uzmanlarını kullanmasının nedeni, AAVE’den farklı olarak birçok veri kaynağına dayanan Chainlink’in uzman mimarisinden daha verimli olduğunu söylemesidir.

Cardano varlıklarını ağa emanet eden ADA sahipleri yüzünden bir Proof-of-Stake (PoS) konsensüs sistemi olan Ouroboros konsensüs algoritmasını kullanır. Bu kapalı döngü yöntemi, ağ kaynaklarının kullanıldığı etkinliği en üst düzeye çıkarır.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin