2019’daki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin fiyat tahmini
2019’daki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin fiyat tahmini

2019’daki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl Bitcoin fiyatının yüzde 40’ın üzerinde düşeceğini doğru bir şekilde tahmin eden takma isimli bir trader, yeni tahminiyle gündemde. Kendisi bu kez BTC’nin 540 bin dolara uzanan bir yolculuğun başında olabileceğini söylüyor.

Dave The Wave: “Bitcoin fiyatı 540 bin dolar yolculuğunun başında.”

Piyasa analisti Willy Woo tarafından paylaşılan bir grafiğe işaret eden Dave the Wave, Bitcoin’in benimseme yaşam döngüsünün en erken aşamasında olduğunu ifade etti.

https://twitter.com/davthewave/status/1310741021655887872

Dave’e göre, son 11 yılda bir numaralı kripto para birimini satın alanlar, toplam adreslenebilir pazarın %2,5’ini oluşturan yenilikçiler olarak kabul edildiğinden, Bitcoin’in pazar payı açısından büyümesi yeni başlıyor.

Dave, S-eğrisini kullanarak, Bitcoin’in değerinin önümüzdeki on yıl içinde pazar payının daha büyük bir yüzdesini yakalayarak 540.000 dolara fırlayacağını tahmin ediyor.

Dave, Bitcoin’in şu anki değeri olan 10.800 dolardan %4.900 artacağını iddia ederken, S2F modeline de atıfta bulunuyor. Modele göre BTC Aralık 2021’e kadar 100.000 dolara ulaşmalı ancak Dave’e göre bu pek mümkün değil.

Dave, S2F modelini BTC’ye ilk defa uygulayan PlanB’den çbu modeli geçersiz kılacak bir dizi kriter almayı başardığını söylüyor. Kendisi bu modele körü körüne inanmamak gerektiğini belirtiyor.

Bu arada 30 Eylül Bitcoin fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin