zilliqa logo

Zilliqa’da gidişat eskisi kadar umut vermiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa fiyatında, başka bir güçlü rallinin gerçekleşmesi çok daha fazla zaman alabilir. Analistlere göre şu an itibariyle ZIL fiyatı eskisi kadar umut verici değil.

Zilliqa fiyatının daha fazla güce ihtiyacı var

ZIL fiyatı, dijital varlığın Mart ayındaki gücüne kıyasla hala nispeten düşük bir performans sergiliyor. ZIL fiyatı, 8 saatlik grafikte dördüncü kez bir önceki yüksek seviyenin üzerine çıkamadı. Bu Zilliqa fiyat hareketi, boğaların mevcut 0.12 $ fiyatını koruyarak tükendiği fikrini doğruluyor.

Pazartesi günü, sahte çıkış yapan erkenci tüccarlar, paralel kanal kırılması nedeniyle Zilliqa’yı satın almış olabilir. Yeni alıcılar, 0.13082 dolardan bir önceki yükselişin üzerinde temiz bir kırılma sağlayamazsa, fiyat önümüzdeki haftalarda 0,08 dolar bölgesine düşebilir.

ZIL fiyatı 0.12 $ bölgesine geri yükselirken Göreceli Güç Endeksi üzerinde gizli düşüş eğilimi gösteriyor. Hacim profili, Mart ayında görülen ve ZIL’i bu fiyat düzeyine ilk getiren güçten de yoksun.

Önümüzdeki haftalar karışık geçebilir

Analistlerin yorumuna göre Yatırımcılar, Zilliqa fiyatı konusunda fazla hevesli olmaktan kaçınmalı ve daha iyi getiriler için diğer dijital varlıkları değerlendirmeli. ZIL grafiği modeli önümüzdeki haftalarda çok karmaşık hale gelebilir.

 

Düşüş trendi senaryosunun geçersizlik durumu, 0.13082 doların üzerinde temiz bir kırılma hali gerçekleştiğinde olacaktır. Bu senaryo gerçekleşirse, ZIL fiyatı 0.16$ ve 0.17$ bölgesini hedefleyebileceği ve mevcut Zilliqa fiyatından %40’a varan bir artışla sonuçlanabileceği için tüccarlar bir geri çekilme girişi arayacaklar.

fxstreet.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin