Dikkat: Santiment bu 2 altcoin'e dikkat çekti!
Dikkat: Santiment bu 2 altcoin'e dikkat çekti!

Dikkat: Santiment bu 2 altcoin’e dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment altcoinlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Santimente göre Polkadot ve Kusama diğer prohelerden daha çabuk gelişim gösteriyor.

Popüler analitik firması Santiment, Polkadot (DOT) ve Kusama’nın (KSM) kripto pazarındaki en önemli gelişim faaliyetlerini aldığını bildirdi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, Ethereum rakipleri yükseliş kaydetmişti.

Kripto firması, iki projenin en yakın rakibi Cardano’dan (ADA) daha fazla GitHub gönderimi kaydettiğini açıkladı. Bu projeler, Ethereum’u dördüncü sıraya iterken ilk 3 sırada yerlerini aldı.

Santiment, Polkadot ve Kusama’yı lider olarak öne çıkartıyor

Geliştirme faaliyeti açısından Polkadot ve Kusama’yı analiz eden Santiment, Twitter’da şunları yazdı:

“Portföyünüzü GitHub’da sağlam geliştirme etkinliği alan varlıklara dayandırırsanız, Polkadot ve Kusama incelemeye değer. Son 30 gün içinde varlıklar, bir sonraki en büyük varlık olan Cardano’dan %14,3 daha fazla spam olmayan gönderime sahip.”

Şu anda Polkadot, kripto piyasa sıralamasına göre 11. sırada yer alıyor. DOT, 6,46 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 2’nin üzerinde bir artış kazandı. Öte yandan Kusama, piyasa değerine göre 92. Sırada yer alıyor. Altcoin KSM ise 43,35 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 3,5’in üzerinde değer kazandı. Polkadot ve Kusama, Santiment’in eleme uygulamasının gösterdiği gibi, Cardano’nun yüzde 464,87’sinin önünde yer alıyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin