Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in son zamanlarda boğa koşusuna büyük bir güven göstermesiyle birlikte, piyasadaki birçok altcoin de son birkaç gün içinde yükseldi ve ATH gördü. Litecoin gibi popüler altcoinler, Zcash gibi diğer altcoinler ile birlikte temel dirençleri geçmesini sağlayan yenilenmiş bir yükseliş ivmesi öngördü.

Litecoin (LTC) fiyat analizi

Litecoin fiyatı yalnızca geçen hafta yüzde 27’nin üzerinde arttı ve bu yazı yazılırken 230 doların üzerinde işlem görüyor. 15 milyar doları aşan piyasa değeri ve 14 milyar dolara yakın günlük işlem hacmi ile son 24 saat, kripto paranın 240 dolarlık direnç seviyesini denediğini ve aştığını gördü.

Burayı ihlal edebilirse Litecoin önümüzdeki hafta daha fazla fiyat keşfi için hazırlanabilir. Bununla birlikte bir satış gerçekleşirse, kripto para 195 dolarlık desteğine geri dönebilir. LTC için bir sonraki destek seviyesi 158 dolar iken, şu anda böyle bir fiyat noktasına geçiş pek de olası görünmüyor.

RSI göstergesi, aşırı alım bölgesinde olduğu için piyasadaki yükseliş hissinin altını çizdi. MACD, bu duyguda hemfikir.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Gizlilik merkezli kripto para Zcash için son birkaç gün umut vericiydi. Bu haberin yazıldığı sırada ZEC 161 dolardan işlem görüyor ve 176 dolardaki direnç ile 138 dolardaki desteğinin arasındaki seyrini sürdürüyor. Zcash 100 doların altında güçlü bir destek seviyesine sahip. Kısa vadede, fiyatta şiddetli bir düşüş pek olası görünmüyor.

Bollinger Bantları önemli ölçüde genişlerken yüksek oynaklığın varlığını vurguluyor. RSI göstergesi aşırı alım bölgesinden çıkıyor gibi görünüyor ve ZEC piyasasında hafif bir satışın varlığının altını çiziyor. Bu küçük bir fiyat düzeltmesiyle sonuçlanabilir ve ZEC’i 138 dolarlık desteğine yaklaştırabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin