Güney Kore Terra LUNA krizinde ilk tutuklamayı gerçekleştirdi!
Güney Kore Terra LUNA krizinde ilk tutuklamayı gerçekleştirdi!

Güney Kore Terra LUNA krizinde ilk tutuklamayı gerçekleştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güney Koreli Savcılar, Terra-LUNA krizi sonrasında Do Kwon’u tutuklama kararı aldı. Güney Koreli savcılık, Terra hakkında bir mahkeme emri çıkarmasının ardından Terra’nın genel başkanının tutuklanması bekleniyor. Daha önce Sermaye Piyasası Kanunu’nu ihlal, dolandırıcılık ve piyasa manipülasyonu suçlamalarıyla hakkında tutuklama emri talep etmişti. Seul Güney Bölge Mahkemesi, tutuklama emrini bugün inceledikten sonra tutuklama kararı verdi. Bu kararla birlikte ilk tutuklama gerçekleştirildi.

Güney Koreli Savcılar Terra-LUNA krizinde ilk tutuklamayı gerçekleştirecek!

Güney Kore’nin Seul Güney Bölge Savcılığı tarafından Terra-LUNA krizinde ilk tutuklama gerçekleşti. Savcılık daha önce Terra’nın CEO’su Do Kwon ve Terra’nın genel başkanı da dahil olmak üzere altı yöneticisi hakkında tutuklama emri çıkarmıştı.

Seul Güney Bölge Savcılığı şimdi Terra’nın genel işler başkanına karşı mahkeme emri talep ediyor. Savcılar, Terra token fiyatlarını manipüle etmek için bot programları çalıştırdığına inanıyor.

Seul Güney Bölge Mahkemesi, Terra’nın genel işler başkanı için daha önce tutuklama emri çıkardı. Mahkeme, bugün olduğu gibi erken bir tarihte mahkeme emri hakkında karar vermeye hazırlanıyor. Bu, Terra-LUNA kriz davasındaki ilk tutuklama olacak. Singapur polisi daha önce Do Kwon’un ülkede bulunmadığını doğruladığı için Savcılık Ofisi ve Interpol aktif olarak Do Kwon’un nerede olduğunu bulmaya çalışıyor.

Bu arada Güney Kore Dışişleri Bakanlığı, Do Kwon’u pasaportunu 14 gün içinde teslim etmesi konusunda uyarıda bulundu. Teslim etmezse pasaportu iptal edileceğini bildirdi. Yetkililer ayrıca iadesini talep ediyor ve 60 milyar dolarlık kazayla ilgili suçlamalarla karşı karşıya.

Terra Classic (LUNC) ve Terra (LUNA) fiyatı düşüyor

Do Kwon ve diğer Terra yöneticilerini çevreleyen soruşturmayla birlikte LUNC ve LUNA fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Terra Classic (LUNC) fiyatı, Binance’in Pazartesi günü 5.5 milyardan fazla token yakmasından sonra yükseldi. Bununla birlikte, fiyat son 24 saat içinde %3’ün üzerinde bir düşüşle 0,0029 dolara düştü. Ayrıca, Terra (LUNA) şu anda 2,50 dolardan işlem gören fiyatla yaklaşık %2’lik bir düşüş yaşadı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin