featured

Zoomex kripto borsası incelemesi 2024: Neden Zoomex’i seçmelisiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto vadeli işlem borsası Zoomex, hızlı ve güvenli altyapısı ile öne çıkan ve kaldıraçlı işlemler yapmaya olanak tanıyan bir platformdur. Güncel blockchain teknolojiler konusunda uzmanlaşan kripto borsası, çeşitli teknik analiz araçları ve emir türleriyle dünya çapında dijital varlık ticareti hizmeti sunar.  

Nispetten yeni bir borsa olmasına rağmen 30 farklı ülkede 2 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren platform, zengin bir arayüze sahipti ve vadeli işlem ticaretinden ters vadeli işlem ticaretine kadar birçok araca erişim verir. Ayrıca düşük maliyeti ile kapsamlı vadeli işlem ticaretine imkân yaratan Zoomex, kullanıcı endeksli müşteri hizmetleri ile büyümeye devam ediyor. Bu yazımızda Zoomex nedir, nasıl kullanılır ve ne tür avantajlar sağlar gibi sık sorulan soruları detaylı bir şekilde ele alacağız.

Zoomex’i Ziyaret Edin

Zoomex kripto borsası özellikleri – Ön inceleme

  • Kapsamlı analiz araçları: Hızlı alım satımı destekleyen araçlara sahip olan Zoomex, güvenilir ticaret ortamı sunarken Entegre DEX sistemi ile aracısız işlemlere katılmayı sağlar.
  • Kaldıraçlı vadeli işlem: USDT vadeli işlemler ve ters vadeli işlemlerin yanında 150 kata kadar kaldıraçlı işlem yapmaya imkân verir.
  • Güvenlik ve gizlilik koruması: Kullanıcıların varlıklarını çoklu imza üzerinden soğuk/sıcak cüzdan sitemi ile güvenceye alır ve gizlilik koruması ile kullanıcı verilerinin takip edilmesini önler.
  • Yüksek ödüller ve promosyonlar: Yeni kullanıcı ödülleri ve 2 milyon USDT’lik ödül havuzunun yanında yüzde 100 APY ile ek kazançlar sağlar.
  • Kopya ticaret: Özelleştirilmiş kopya ticareti sayesinde profesyonel traderların işlemlerini kopyalamayı mümkün kılarak zaman harcamadan kâr elde etmeyi sağlar.

Zoomex borsası nedir?

2021 yılında kurulan Zoomex, en güncel blok zincir teknolojilerini kullanan kripto para değişim aracıdır. Devamlı gelişen kripto pazarında hızlı, kolay ve kaliteli çevrimiçi kripto ticaretini mümkün kılarak küresel çapta hizmet sağlayıcı olarak işlev görür. Yatırımcıların farklı ticaret modlarına erişmelerine imkân verir ve merkezi borsa (CEX) ve merkezi olmayan (DEX) ticaret çözümlerini bir araya getirir.

Kullanıcı odaklı bir yaklaşım benimseyen ve avantajlı etkinlikler, ödüller ve düşük işlem ücretleri sunan platform; vadeli işlem ticareti için kolaylaştırılmış bir arayüze sahiptir. Hızlı işlem ve basit prosedür ilkesini benimseyen kripto borsası, geniş bir kullanıcı portföyü için kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunar. Böylece hem profesyonel traderların hem de amatör yatırımcıların ihtiyaçlarına yanıt verir. Ayrıca üst düzey likidite ile sorunsuz ve verimli ticaret yapmayı mümkün hâle getirir. Oyun, ödül ve promosyonlar arasında ise zengin bir çeşitliliğe sahip olan Zoomex; ticaret aranası, meydan okumalar ve daha birçok oyun çeşidi ile kullanıcı endeksli hareket eder.

Zoomex borsası ne tür avantajlar sağlar?

Kripto ticareti ile ilgilenenlere yenilik getiren Zoomex borsası, yatırımcı için birçok avantaj sağlar. Hızlı, güvenli ve kararlı bir platform olarak öne çıkarken kapsamlı ticaret araçları ile detaylı analizler yapmaya olanak tanır. Zoomex borsasının avantajlarından bazılarını şöyle sıralamamız mümkündür.

1- KYC gerektirmez

Kripto para borsalarında müşteri kimliği tanımlanın bir adımı olan KYC prosedürleri, Zoomex’te yer almaz. Bu sayede kullanıcı anonimliğine önem veren borsa, kullanıcı verilerinin güvenli ve gizli kalmasını sağlar. Kimlik doğrulma adımında ise güvenliği sağlamak için 2FA olarak bilinen iki faktörlü doğrulma adımını benimser.

2- Güvenli ve meşru altyapı

Zoomex, sıkı güvenlik önlemleri ile kullanıcı güvenliğini sağlar ve düzenleyici standartları benimser. Çoklu imzalı cüzdanları sayesinde yetkilendirme için birden fazla onay gerektirir. DEX’in devreye girmesi ile işlemleri mevcut düzenlemelere uygun kılan Zoomex, güvenli ve meşru bir ticaret ortamını teşvik eder.

3- Cömert ödüller ve promosyonlar

Zoomex, yeni kullanıcıları çekmek için yarışmalardan, etkinliklerden ve promosyonlardan faydalanır. Ticaret yarışmaları, yeni üyelere özel yüzde 100 ücret iadeleri, küresel ticaret yarışmaları ile mevcut ve yeni kullanıcı için özel etkinlikler düzenler.

Ayrıca karşılama kampanyaları ve Dünya Kupası ile Euro Kupası promosyonları, heyecan verici Tesla dağıtım haberleri gibi özel etkinlikler ile popüler sosyal aktiviteleri kullanıcılarına getirir.

4. Güçlü likidite sağlayıcı

Zoomex kripto borsasının en fazla öne çıkan yönü, güçlü likiditesidir. Güvenilir ve sağlam piyasa yapıcılığı (MM) sayesinde kripto varlıklar borsada kolaylıkla nakde çevrilebilir. Böylece alım satım işlemlerinde oldukça yüksek bir hız sunan Zoomex borsası, sorunsuz ve verimli işlem deneyimleri sağlar. 

5- Kullanıcı merkezli yaklaşım

Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan Zoomex, 7/24 müşteri hizmetlerinin yanı sıra geri bildirimleri de gelişim için kullanır. Anket, rapor ve kullanıcıların bıraktığı geri bildirimlerden yola çıkarak sürekli gelişimi hedefler. Firma, bu özelliği sayesinde rakiplerinden ayrılır.

6- Erken listeme ve Zoomex tokenı

Yeni çıkan kripto paraları rakip firmalara nazaran daha erken listeleyen Zoomex, kendi yerel tokenine de sahiptir. Stratejik bir lansman için 2024 yılının özel bir zaman diliminde piyasaya sürülecek olan Zoomex yerel tokenının platformun büyümesinde etkin bir rol oynaması bekleniyor. 

Zoomex hangi kripto para birimlerini sunuyor?

Vadeli işlem kripto borsası Zoomex; sözleşmeli ticaret, kopya ticaret ve stop ticaret sunan gelişmiş özelliklere sahiptir. USDT sürekli vadeli işlemlerde 300’den fazla kripto çiftine erişim sunarak işlem çiftleri açısından en zengin borsalardan biri olur. Zoomex üzerinde EHT, TON, KAS gibi en iyi altcoinler ve BONK, WIF gibi birçok popüler meme coin çifti listelenir. Kripto çiftlerinin yanı sıra işlem hızı açısından ortalama 10 milisaniye ile piyasa fiyatları ile eşdeğer alımlar yapmaya olanak verir. 

Devamlı güncellenen listelere sahip olan Zoomex, vadeli işlem sözleşmelerinde kopya ticareti mümkün kılar ve kullanıcılar kopya ticaretten ücretsiz yararlanabilir. Ters vadeli BTC ve ETH kaldıraçlarında 100 katına kadar kaldıraç sunar. Stop ticarette ise 57 kripto ile daha sınırlı bir listeye sahiptir ve son liste güncellemesinde ATH, IO, BRETT ve WIF tokenları işleme alarak büyüme sergilemiştir. Yeni listelemeler ile indirimler ve avantajlar sağlayan platform, CEX ve DEX platformlarını destekleyerek aracısız işlem yapmayı olanaklı kılar.

Zoomex’te hesap nasıl açılır?

Zoomex’te işlem yapmak için kayıt olmak gerekir. Kayıt olup yeni hesap açılımını tamamladıktan sonra borsada işleme açık kripto paralardan birine yatırım yaparak ticarete başlamak mümkündür. Zoomex’te hesap açmak için aşağıdaki adımları takip etmek yeterlidir.

1. Hesap oluşturun

Zoomex resmi web sitesinde yeni kullanıcı bölümünden hesap oluşturmak için kayıt ol seçeneğine tıklamak gerekir. E-posta ve şifre bilgilerini tamamladıktan sonra e-posta onayı için gerekli kodu girip para yatırma adımına geçebilirsiniz.

zoomex

2. Para yatırın

Zoomex yeni kullanıcılarına kripto para yatırma ve Tl veya dolar gibi bir para birimi yatırma imkanı sunar. Kullanıcılar şimdi yatır diyerek kripto para birimini seçerek ardından ağ seçimi yapmalıdır. Alıcı hesap seçimi ve para yatırma adresini seçtikten sonra yatırma işlemi tamamlanır. Kripto parası olmayan kullanıcılar banka kartı ile satın alma işlemini tercih etmelidir.

3. Ticarete başlayın

Ticaret işlemlerinde yeni kullanıcılara özel teklifler sunan Zoomex, yatırılan kripto cinsi üzerinden alım satım işlemi yapmaya imkân verir. Ayrıca indirimli depozito avantajları sağlayan borsa, slash üzerinden düşük miktarlarda kriptolar ile USDT satın alımını mümkün kılar. Kolay ve hızlı olmasının yanında çok düşük gas ücretleri sunan bu özellik yeni yatırımcılar için cezbedicidir.

Zoomex mobil uygulaması

Apple ve Android cihazlar ile uyumlu üretilen Zoomex uygulamasını web sitesinde yer alan karekodu okutarak indirmek mümkündür. Uygulamanın ana ekranı çok kullanılan menülere hızla ulaşmayı sağlarken zaman ve mekân sıkıntısı olmadan kripto ticareti yapmaya olanak verir.

Ana ekranda; cüzdan, kripto ticareti, depozito, hızlı değişim, oyun ve daha birçok menüye hızlı erişim bulunur. Bunun yanında davetler, ödüller ve sıralama tablolarına erişebilir. Uygulamada kripto borsalarındaki fiyat artışları ve düşüşleri ile birlikte hacim gibi piyasa bilgileri görüntülenir. Rahat bir kullanım sunan Zoomex uygulamasının yanında masaüstü sürümü de mevcuttur.

Sonuç

Zoomex kripto borsası; kullanım kolaylığı sunan özellikleri, promosyon ödül sistemi ve kaldıraçlı işlem avantajları sağlar. Vadeli işlem ticaretinin yanı sıra ters sözleşme gibi türev işlemler için uygun bir altyapıya sahiptir. Ayrıca düşük işlem ücretleri ile mevcut müşterilere ve yeni müşterilere avantajlar sağlayan kripto borsası, piyasada lider konuma yükselmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

300’ü aşkın sürekli sözleşmesi, bol likidite ve düşük ücretler borsanın geniş bir kripto listesine sahip olduğunu gösterir. Ayrıca 10 ms işlem hızı ile gerçek zamanlıya yakın ticareti olanaklı hâle getirir ve güvenilir bir fiyatlandırma anlayışına sahiptir. Buna benzer birçok özelliğe sahip olan ve yeni kullanıcılar için birçok avantaj sağlayan Zoomex kripto borsası farklı yatırımcı profillerine hitap etmeyi başarır. Ancak kripto borsa seçmeden önce kendi araştırmanızı yapmanız ve ihtiyaçlarınıza en uygun avantajlı borsayı belirlemeniz önerilir.

Zoomex’i Ziyaret Edin

Sık Sorulan Sorular

2 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Zoomex borsası, müşteriler için güvenli bir platform olarak ele alınır. Platform, Kanada Finansa İşlemler ve Raporlar Analiz Merkezi (FINTRAC) lisansına sahiptir. Ayrıca platform kullanıcı varlıklarını korumak için üst düzey güvenlik sistemlerinden yararlanır ve böylece güvenli bir ticaret ortamı oluşturur.

Zoomex müşterilerine teminatsız ve düşük faizli hesap kredisi sunar. KYC tanımlamasını gerekli tutmayarak sistematik onay ile başvuru sürecini ilerletir. Rakiplerine nazaran bir saniyede hesaba aktarılan fonlar hemen müşterinin kullanımına açıktır.

Zoomex borsasında işlem ücreti sabit değildir. Vadeli kripto işlemleri için likidite yapıcıların ücreti yüzde 0,02 olarak belirlenmiştir. Likidite alıcılar için ise ücret yüzde 0,06 olarak ele alınır. USDT sözleşmelerinde işlem ücreti sipariş değeri ile işlem ücret oranının çarpımı ile elde edilir. Ters sözleşmede ise emir değeri x işlem ücreti oranı, emir değeri = adet / gerçekleştirilen fiyat ile ücret hesaplanır.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin