Decentraland rallisi başlıyor mu? Analistler ne öngörüyor?
Decentraland rallisi başlıyor mu? Analistler ne öngörüyor?

Decentraland rallisi başlıyor mu? Analistler ne öngörüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital Para Birimi Grubu, bir Yılbaşı partisi aracılığıyla Decentraland metaverse’deki ikonik Times Square’ı açmayı planlıyor. Decentraland, kültürel siteyi yeniden oluşturmak ve kullanıcılara bir metaverse deneyimi sunmak istediğini açıkladı.

Decentraland fiyatı, yeni yıl kutlaması öncesinde yükseliş trendine başladı

Dijital para birimi grubu ve emlak şirketi Jamestown, metaverse‘de Times Square’in yeniden yaratıldığını duyurdu. Decentraland’ın Times Square’da yeni yıl rekreasyonu, gerçek hayattaki olayla örtüşecekti. Decentraland buna “MetaFest 2022” olarak adlandırıyor. Parti, kullanıcılara VIP salonları, yeni tokenize edilmiş koleksiyonlar, giyilebilir cihazlar ve dünya çapında canlı yayınlar sunacak. Ek olarak, mekanın yeni yıl partisi bittikten sonra sökülebileceğini söyleyerek mekanı “One Times Square” olarak adlandırıyor.

Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @SimonHayess5178, MANA fiyat trendini görüyor. Analist, metaverse tokeninin fiyatında bir sıçrama öngördü. Ayrıca, fiyatın direnci 3,77 dolarda kırabileceğine ve yükseliş trendini sürdürebileceğine inanıyor.

MANA geçen hafta yaklaşık %7 kazanç elde etti. Kripto platformundan alınan verilere göre, Decentraland’ı elinde bulunduran cüzdanların %73’ü kârlıydı. Bu, yatırımcı ilgisinde bir artışa işaret ediyor ve metaverse token fiyatı için bir yükseliş anlatısını öngörüyor.

Analistler, MANA fiyat trendini değerlendirdi ve metaverse tokeninin %35 düşebileceğini tahmin etti. Son olarak analistler, MANA fiyatı için 2 dolarlık bir hedef belirlediler.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin