Rus sosyal medya ağı, NFT desteğini tanıtıyor

Rus sosyal medya ağı, NFT desteğini tanıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya’da sadece savaş söylentileri yükselmiyor. Ülke’nin gündeminde her ne kadar Ukrayna ile ilgili ikili ilişkiler meşgul etse de şirketlerin yaptığı hamlelerde dikkat çekiyor. Siyasi krizin ortasında gelişmeye devam eden kuruluşların olması olumlu karşılanıyor. Rus sosyal medya ağı, yeni bir destekleme haberi duyurdu. 

Rusya’nın en büyük sosyal medya ağı Vkontakte, Blockchain ve NFT’ler için destek sunacağının müjdesini verdi. Kripto teknolojileri, platformun kullanıcı içeriğinden para kazanma ve telif hakkı koruması planına dahil edilecek.

Yerel haberlerde genellikle Rusya-Ukrayna savaşı konuşuluyor. Tansiyonun üst sınırlara çıktığı şu günlerde farklı haberlerin oluşması güzel. Savaş söylentileri her iki ülke olduğu gibi bölgeyi ve dünyayı etkiliyor. Ancak Rus sosyal medya ağı aradan sıyrılarak platformun daha iyi yerlere gelmesi için güncellemeye gitme kararı aldı.

Rus sosyal medya ağı Vkontakte, NFT kullanımını kolaylaştıracak

Önde gelen Rus sosyal medya platformu Vkontakte, şirketin Teknik Direktörü Alexander Tobol’un Vesti ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda, Blockchain teknolojisini ve değiştirilemez tokenleri ( NFT’ler ) kullanmayı planladığını açıkladı.

Yönetici, her ikisinin de kullanıcı tarafından oluşturulan içerikten para kazanmak ve telif haklarını korumak için bir dizi aracın parçası olacağını açıkladı. Tobol’un detaylandırdığı bir NFT, dağıtılmış bir deftere girişle garanti edilen içeriğin taklit edilmesinin imkansız olmasını sağlayan dijital bir benzersizlik sertifikasıdır. Alexander Tobol, 

“Bir NFT oluşturmak ve ardından bunu bir borsada listelemek kolaydır. Burada, inanılmaz miktarda kullanıcı tarafından oluşturulan içerik ve izleyici ile etkileşim için Rusya’daki en büyük hizmet olarak görevimiz, bu fırsatı sağlamak.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin