featured

NFT milyonerleri: Ayı sezonunda kayıp yaşayan 5 isim

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılı kripto dünyasında pek çok açıdan büyük ses getirmişti. Sadece dijital para birimlerinin senesi olmadı. Metaverse, DeFi ve NFT gibi sektörlerde harekete geçti. Burada en çok dikkat çeken ise NFT’ler oldu.

Zamanla NFT milyonerleri olarak da gördüğümüz pek çok kimse şu an batış hikayesini hazırladı. Çünkü binlerce dolar harcayan NFT milyonerleri şu an sessizliğini koruyor.

Öne çıkan 5 NFT milyonerleri

2021’de NFT koleksiyonları ara sıra milyonlarca sterline satıldığında herkes şok oldu. Bununla birlikte, ateşli NFT destekçileri bile köpüklü NFT pazarının bir düzeltmeye ihtiyacı olduğunu çoğu kişi kaçırdı. NFT’lerin satın alınması ünlüler tarafından bile durdurulmadı. İşte NFT milyonerleri olarak ortaya çıkan isimler şimdi kayıplarının ne olacağını bilmiyor.

Logan Paul

Geçen yıl milyonlarca sterlinlik NFT satışlarının zirvesinde yer alıyor. Paul’ün 623.000$’a (558.000£) satın aldığı bir NFT, şu anda yalnızca 10$ (9£) değerinde. Ancak bu NFT, geçen yıl topladığı ve 2,5 milyon doların (2,24 milyon sterlin) üzerinde harcama yaptığı geniş koleksiyonun yalnızca küçük bir kısmı.

Steve Aoki

NFT milyonerleri sıralamasında ikinci olarak Steve Aoki yer alıyor. Aoki, sekiz Bored Ape NFT ve toplamda yüzden fazla NFT dahil olmak üzere sahip. DappRadar’ın tahminlerine göre Ocak ayında yaklaşık 346.000$’a satın aldığı “Doodles” NFT’lerinden biri şu anda yalnızca 42.000$ değerinde.

Snoop Dog

İki farklı NFT’ye 7,09 milyon ABD Doları harcayan Amerikalı rapçi, en pahalı ünlü NFT satın alma rekorunu elinde tutuyor. Ancak Open Sea’ye göre rapçi, 1.1 milyon ABD dolarına satın alınan ve şu anda 688.251 ABD doları değerinde olduğu tahmin edilen Crypto Punk adlı başka bir NFT’ye sahip.

Neymar

Brezilyalı futbolunun önemli isimlerinden biri daha NFT milyonerleri listesinde bulunuyor. Bored Apes Yacht Club’dan iki NFT’ye 1 milyon dolardan (900.000 £) fazla para harcadığı bildirildi.

Neymar bu özel kulübe ait olduğu için yüksek bir bedel ödedi. NFT değerlerini izleyen bir web sitesi olan DappRadar’a göre, Ocak ayında yaklaşık 480.000 $ ve 570.000 $’a satın aldığı iki maymunu şu anda sırasıyla değeri 153.000 $ ve 171.000 dolar. 

Marshmello

Ekim 2021’de dünya çapında tanınan bir DJ Marshmellow, NFT trendini elbette kaçırmadı. Tahminen 1,4 milyon AUD karşılığında “KajuKing” satın aldı. Takas edilemez tokeni, bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra OpenSea’de 2137 AUD karşılığında listelendi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin