Shiba Inu yakım oranı düşüşü neden yaşanıyor?

Devasa yanma oranı Shiba coin’in değerlenmesini sağlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılının başından bu yana yakma işlemleriyle gündemden düşmeyen Shiba coin’i fiyat noktasında bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. Düzenli şekilde yanma işlemini sürdüren meme coin, topululuğun beklentisini karşılayamadı. Sonuç olarak SHIB/USD paritesi son 3 ayda neredeyse aynı kaldı.

3 aylık dönemde sadece ekim ayında sıçrama yapan Shiba coin’i, o günden beri düşüşte kaldı. 1 senelik görüntüsü ise tepe noktasından uzaklaştığını gösterdi. Yanma oranları her geçen gün artmasına rağmen fiyatlanma istenilen düzeye gelmedi.

Bugün ise yakım işleminde yeni bir mihenk taşına ulaşıldı. Dogecoin katili yakılan işlemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bugün tam olarak yüzde 600’lük bir yakım oranı geldi. Son 24 saatte devasa bir yakım ile yatırımcıları şaşırtan Shiba Inu, fiyatında sabit kalmayı tercih etti.

Shiba coin, yakım rekoru kırmaya devam ediyor

Shibburn’e göre, Shiba Inu’nun yanma oranı son 24 saatte %600’ün üzerine çıktı. Aralık ayında yanma oranında önemli bir artış görüldü. Bu da son 24 saatteki yanma oranındaki artışı daha da belirgin hale getirdi. Bu, Shiba coin’i için Noel’i bir bayram havasına sokabilir mi?

Shibburn’e göre, son 24 saatte 27.291.662 Shiba Inu ( SHIB) tokeni yakıldı. Yalnızca 4 işlem, Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzından önemli tokenlerin çıkarılmasına katkıda bulundu.

Noel öncesi yatırımcıların yüzü gülecek mi?

Shiba Inu fiyatı, son 24 saatte yatay işlem gören 0,000008283 dolar bandında geziniyor. SHIB fiyatı bir haftada %2 arttı. Bu da yukarı yönlü bir hareket olasılığını gösteriyor.

SHIB için 24 saatlik en düşük ve en yüksek sırasıyla 0,00000827 $ ve 0,000008342 $’dır. Yatırımcılar, yıl sonu nedeniyle Shiba Inu’da bir ralli bekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin