featured

LATAM bölgesi bu sefer Metaverse alanında yatırım alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Latin Amerika ülkeleri, kripto endüstrisine çok çabuk ısındı. Bölge hızla değişen ekonomiye ayak uydurmak adına belli başlı hamleleri yürürlüğe koydu. Sadece bireysel kullanıcı ya da şirketler değil, aynı zamanda ülkelerin devlet görevlileri ekosistemi daha iyi kullanmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

LATAM bölgesinde yaşanan bu gelişmeler dünyanın dikkatinden kaçmadı. Sadece hazır bir sisteme bağlı kalmayan Latin Amerika ülkeleri proje geliştirmek için kolları sıvıyor. Bu anlamda Metaverse alanında geliştirmeleri sürdürmek için yeni bir yatırım alacak.

Dünyanın önemli teknoloji devlerinden biri olan Asya menşeli şirket, LATAM bölgesine yatırım yapacak. Projelerin geliştirilmesine yardımcı olacak yatırım Metaverse’ün ilerlemesine büyük katkı sunacak. Gelen haberlere göre yatırım yapacak olan şirket Samsung olarak açıklandı.

Samsung, Metaverse için yatırım yapacak

Güney Kore elektronik devi Samsung, şu anda LATAM bölgesi için Metaverse girişimlerine 35 milyon dolardan fazla yatırım yaptığını açıkladı. Bu hareketin arkasındaki amaç, markanın dijital itme ve büyüme pazarlama stratejisinin bir parçası olarak genç kitleleri çekmesine ve onlarla bağlantı kurmasına yardımcı olmaktır.

Şirket, Metaverse ile ilgili cihaz teminatı gibi alanda da gelişmeler yaptığını biliyoruz. Gelecekte Meta’nın daha çok gelişim göstermesi adına Samsung, şimdiden adımlarını atıyor. Hem kendi bünyesinde çalışmaları sürdüren şirket hem de bu sektörede yer almak isteyen girişimcileri desteklemek için hazır olduğunu gösterdi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin