Millet İttifakı’nın ortak metninde kripto varlıklara yer verildi: Metinde neler var?

Kripto teknik analiz: Gün sonu varlıklar ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve türevleri bugün güne durağan başladı. Dün kripto varlıklarda yaşanan kazanç bugün yerini durağana bıraktı. Bazı altcoinler hariç akşamüstü geri çekilmeler gözle görülüyor. Geleneksel piyasalarda olduğu gibi kripto varlıklarda da bekleyiş sürüyor. Kripto teknik analiz için son durum nasıl? Kriz kripto varlıklara yaramıyor mu? 

Dün kriptoda yaşanan yükselişin ardından, piyasalar bir kez daha Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin artmasından korktuğu için fiyatlar Çarşamba günü konsolide oldu. Belirsizlik, NATO’nun Rusya’nın bazılarını eve göndermek yerine sınırdaki askerlerini artırdığını bildirmesiyle ortaya çıktı.

Sadece Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim değil ayrıca Fed’in olağanüstü toplantısının kararları akşamüzeri belli olacak. Bu da Bitcoin ve diğer varlıkları fiyatlıyor. Kripto teknik analiz bu anlamda zayıf kalabilir.

Kripto teknik analiz: Bitcoin fiyatı 

Dün 45.000 $ seviyesinde bir kırılma için hazır görünen BTC , geri düşüş yaşadı. Bu süreçte küresel kripto piyasası değerini %1.40 daha düşük gönderdi.

Bitcoin fiyatı Salı günü 44.667 dolara yükseldi, ancak bugün piyasalar konsolidasyona hazır göründüğü için gün içi düşük 43.620 dolara kadar geriledi. Hatta anlık 43.330 dolar görüldü. Piyasalar uzun vadeli direnç olarak 46.000$’a sabitlendi, ancak 44.800$’da daha kısa vadeli bir tavan aşılması gereken ana engel gibi görünüyor.

Kripto teknik analiz: Ethereum fiyatı

Ethereum Çarşamba günü düştü, ancak marjinal olarak 3.000 dolarlık kilit seviyesinin üzerinde kalmayı başardı.

Dün, ETH/USD 3.022$’lık son direnç seviyesini kırdı ve 3.290$’lık yüksek tavanına doğru koşmaya hazır görünüyordu. Kripto teknik analiz için Ethereum kritik seviye üzerinde kaldı. 3K bölgesini koruyan altcoinlerin lideri, destekleri savunuyor. 

Fiyattaki düşüşe rağmen, 14 günlük RSI henüz 51’de uzun vadeli tabanına ulaşmadı. Şu anda 53’te seyrediyor. Bu, ya tersine dönmeyi umut eden boğalar için olumlu olabilir ya da daha fazla aşağı yönlü baskı bekleyen ayılar için olumlu olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin