ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Binance yardım etmeye devam ediyor: İşte mülteciler için yeni kararı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya-Ukrayna arasındaki savaş bir türlü durmadı. Rus birlikleri Putin’in emriyle Ukrayna’ya saldırmaya devam ediyor. Savaşın ilk yaşandığı günlerde kripto piyasası ciddi bir darbe almıştı. Ancak sonrasında kripto varlıkların önemi bir kez daha anlaşıldı. Hem Ukrayna hem Rusya kripto paraları kullanmak için alternatif yollar denedi.

Savaşın bir diğer yüzü ise yardımlar oldu. Dünya Ukrayna’ya kucak açarak pek çok yardımda bulundu. Yardımların bir kısmı ise kripto varlıklarla yapıldı. Şimdi ise Binance yardım için yeni bir adım daha atıyor.

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 26 Nisan Salı günü aldığı karar sonucunda Ukraynalı mültecilere yardım edecek. Avrupa Ekonomik Alanı (AÇA) ülkelerine taşınmak zorunda kalan Ukrayna’daki tüm mevcut ve yeni Binance kullanıcılara, Binance Mülteci Kripto Kartı’nı duyurdu.

Binance yardım yaparak mağduriyetleri gidermek istiyor

Contis ile işbirliği içinde geliştirilen kart, yerinden edilmiş Ukraynalıların kripto para ödemeleri gönderip almalarının yanı sıra AEA’da kredi kartı ödemelerini kabul eden satıcılardan alışveriş yapmalarını sağlayacak. Binance yardım yaparak bir kez daha mağdurların yanında olduğunu gösterdi. Binance Charity Başkanı Helen Hai ise şunları söyledi:

“Ukrayna için böylesine zor bir zamanda, acil finansal ihtiyaçları olan insanlara yardımcı olmak için hızlı, ucuz ve güvenli bir fon aktarma yöntemi sundukları için kripto para birimlerinin faydalı olduğu açık.”

Özellikle, yerel kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından doğrulanan ve kartlar için başvuruda bulunan Mülteciler, üç ay boyunca ayda 75 dolar alacak. Binance bunun için dolara eşit olan stabilcoin Binance USD (BUSD) kullanacak. Kullanıcılar, düzenli şekilde 75 BUSD alabilecek. Ayrıca yapılan ödeme anında geleneksel para birimine çevrilebilecek.

Binance’in Ukrayna Genel Müdürü Kirill Khomyakov şunları söyledi:

“Bugüne kadar yaklaşık dört milyon insan Ukrayna’yı çoktan terk etti. Savaştan zarar gören ve evlerini terk etmek zorunda kalan insanlara yardım etmek bizim sorumluluğumuzdur. Binance Mülteci Kartı, Ukraynalıların Binance ve diğer hayır kurumlarından yardım almasına ve gerekirse diğer cüzdanlardan kripto para birimi almasına izin verecek.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin