Dikkat: Binance Ceo'su CZ, Rus kullanıcılarla ilgili tüm yaptırımlara uyacaklarını söyledi!
Dikkat: Binance Ceo'su CZ, Rus kullanıcılarla ilgili tüm yaptırımlara uyacaklarını söyledi!

Dikkat: Binance Ceo’su CZ, Rus kullanıcılarla ilgili tüm yaptırımlara uyacaklarını söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın Rus kullanıcılara yönelik son kısıtlamalarının yaptırım kurallarına uymaktan kaynaklandığını söyledi. Kripto borsalarının “tüm yaptırımlara” uyması gerektiğini de ekledi.

CZ Perşembe günü Binance’in Rus kullanıcıları üzerinde ciddi kısıtlamalar getirerek 10.000 doların üzerindeki tüm cüzdanları bloke etmesinin ardından konuşma yaptı. Kısıtlamalar Avrupa’nın Moskova’ya karşı yeni yaptırımlarıyla uyumlu olsa da, CZ’nin borsanın sıradan insanları engellemeyeceğine dair sözleriyle çelişiyor.

  • Ancak Binance, yaptırımlara uyacağını defalarca teyit etti.
  • CZ, Binance’in yaptırımları takip etmeye kararlı olduğunu söyledi.

Binance’in son Rusya baskısı hakkında yorum yapan CZ, borsa ve meslektaşlarının yeni ve mevcut yaptırım kurallarına uyması gerektiğini söyledi. Ayrıca, bir kripto borsasının bir ülkenin kullanıcı hesaplarını tek taraflı olarak dondurma gücüne sahip olmaması gerektiğini söyledi.

Binance, küresel topluluğa her türlü yaptırım eylemini uygulayacağımıza dair söz verdi ve biz de bu taahhüdü yerine getiriyoruz. Dünyanın en büyük kripto borsası bu yılın başlarında Ukrayna ve diğer ülkelerden Rus kullanıcılarını engelleme çağrılarını reddetmişti.

Şimdiye kadar, yaptırım yasaları borsanın sıradan Rus yatırımcılara hizmet vermeye devam etmesine izin vermişti. Ancak Rus kuruluşlarıyla varlık transferlerinde yeni kısıtlamalar ile kripto borsalarının sıradan kullanıcıları etkileyen kısıtlamalar getirmesi gerekecek. CZ diğer kripto borsaları henüz yeni yaptırımlar hakkında yorum yapmadı.

Merkezi borsalarla ilgili sorun

Binance’in Rusya’ya karşı son hareketi, düzenlemeye özel oldukları için merkezi borsalarla ilgili büyük bir endişeyi vurguluyor. Merkezi olmayan sistemin temel ilkeleri arasında olduğu göz önüne alındığında, bu kripto topluluğu için bir çekişme noktası oldu.

Eleştirmenler, tokenlerin merkezi bir borsada tutmanın aslında bu tokenlerin sahipliğini gerektirmediğini savunuyor. “Anahtarlarınız değil, kripto paralarınız değil” kavramı bu duygudan kaynaklanıyor. Bu yılın başlarında, Kanada’daki bir protestoya yapılan Bitcoin bağışlarına yönelik bir baskı da benzer bir hissi teşvik etmişti, burada yetkililer tarafından ilk hedeflenen merkezi cüzdanlar oldu.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin