Rusya-Ukrayna savaşında kurumlar bu 3 kripto paraya sığındı: Çok güveniyorlar!
Rusya-Ukrayna savaşında kurumlar bu 3 kripto paraya sığındı: Çok güveniyorlar!

Rusya-Ukrayna savaşında kurumlar bu 3 kripto paraya sığındı: Çok güveniyorlar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen bir dijital varlık yöneticisi, jeopolitik risklerin arttığı şu günlerde kurumsal kripto yatırımcılarının pozisyonlarını artırdığını açıkladı.

Digital Asset Fund Flows haftalık raporunda CoinShares, dijital varlık yatırım ürünlerinin geçen hafta 125 milyon doların üzerinde giriş yaptığını söylüyor.

“Dijital varlık yatırım ürünleri geçen hafta toplam 127 milyon dolarlık giriş gördü, bu önceki haftaya göre artış anlamına geliyor ve yatırımcıların son jeopolitik olaylara rağmen dijital varlıkları desteklemeye devam ettiğini gösteriyor.”

Piyasa değerine göre önde gelen kripto para Bitcoin (BTC), art arda yedinci giriş haftasında Aralık 2021’den bu yana en büyük girişleri gördü.

“Bitcoin geçen hafta toplam 95 milyon dolar giriş gördü, Aralık 2021’in başından bu yana en büyük haftalık giriş oldu ve şimdi art arda yedi hafta giriş görmüş olduk.”

Altcoins Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Cardano (ADA) ve XRP sırasıyla 25 milyon dolar, 0,4 milyon dolar, 0,9 milyon dolar ve 0,4 milyon dolarlık girişlerden yararlandı. Çok varlıklı yatırım ürünleri de benzer bir kaderi paylaştı.

“Çok varlıklı yatırım ürünleri, geçen hafta toplam 6,8 milyon dolarlık girişler görmeye devam etti. Göreceli olarak çoklu varlıklar, yılın başından bugüne en fazla girişi gördü, toplam 104 milyon dolar…”

Kurumsal yatırım girişlerinin çoğu Kuzey Amerika’dan geldi ve Avrupa’yı geçti.

“Pozitif duygu, Avrupa’da toplam 24 milyon dolarlık çıkışlara karşılık 150 milyon dolarlık girişlerle Kuzey Amerika’da merkezlendi.”

Solana (SOL), Polkadot (DOT) ve Binance Coin (BNB) gibi büyük isimdeki altcoinler de geçen hafta çıkış yaşadı.

“Altcoin servetleri geçen hafta genellikle Solana (1,7 milyon dolar), Polkadot (0,9 milyon dolar) ve Binance (0,4 milyon dolar) üzerinde idi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin