Kripto market değeri düşüşte, tasfiyeler ise 200 milyon doları geçti! Piyasanın genel görünümü…

Türkiye’nin gündemi kripto yasa tasarısı: Kripto temsilcilerine çağrı yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ülkemizde geçtiğimiz haftadan bu yana yoğun bir gündem var. Hatta son aylara baktığımızda ekonomik gelişmeler bir hayli fazla. Son olarak Cuma günü kripto varlıklarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli bir açıklama yaptı. Kripto yasa tasarısı için meclis görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü Istanbul’da bir basın toplantısı düzenlemişti. Gündeme dair açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik gelişmelerden de bahsetti. Kripto için ise şu yorumda bulundu: “Kripto varlıklarla ilgili hemen adım atacağız. Kanun taslağı yakın zamanda mecliste görüşülecek.”

Cuma günü yapılan açıklamanın ardından ise MASAK tarafından kripto platformuna ilk ceza kesildi. Cumartesi günü gelen habere göre BN Teknoloji şirketi en üst limitten cezai işlem uygulandı. Şirkete tam olarak 8 milyon lira ceza kesilmiş oldu.

Mustafa Elitaş

27 Aralık gece ise AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, önemli bir tweet paylaşımında bulundu. Resmi hesabında paylaşılan tweet kripto camiası için oldukça olumlu mesaj içeriyordu. Elitaş, meclise kripto temsilcilerinin geleceğini bildirdi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, piyasanın önde gelen isimlerini meclise davet ederek önemli bir adım atmış oldu.

Kripto yasa tasarısı ve sektör ile ilgili görüşler temsilcilere sorulacak. Görüşmelerin 29 Aralık Çarşamba günü yapılması bekleniyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin