featured

Shiba Inu haberleri: Shibarium, Alchemy ile ittifak kurarak faaliyetlerini yüzde 1500 artırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu ekibi kısa süre önce yayınladığı bir güncellemeyle, geliştirme ekibinin Shibarium’u ölçeklendirme konusunda şimdiye kadar kaydettiği ilerleme hakkında topluluğu bilgilendirdi. Shiba Inu ekibi güncellemeyi resmi X hesabı üzerinden Shiba Inu topluluğuyla paylaştı.

shiba ınu

Coin Edition’ın Shibarium’un piyasaya sürülmesinden sadece saatler sonra ciddi teknik sorunlarla karşılaştığını bildirdiğini hatırlayın.

Shiba Inu, Shibarium geçici testler yeniden başlatıldı!

Bu arada lider geliştirici Shytoshi Kusama, blok zincirinin geçici dahili testler için yeniden başlatıldığını ve iyi performans gösterdiğini belirtti. Güncellemeye göre, ekip şimdi test edilecek ve halka açıklanacak olan çeşitli yaklaşımlarla ölçeklendirmeye odaklanıyor. Kusama şunları söyledi:

“Şimdi bu aşama tamamlandıktan sonra, çeşitli yollarla ölçeği büyütüyor, tekrar test ediyor ve halka açık hâle getiriyoruz.”

Özellikle Alchemy ekibiyle iş birliği içinde önemli ilerlemeler kaydedildi. Rapora göre Alchemy ekibi Shibarium için operasyonları etkileyici bir şekilde yüzde 1500 oranında ölçeklendirdi.

shiba Inu

Shiba Inu baş geliştiricisi ayrıca merkezi olmayan ekipler ve doğrulayıcılarla başarılı bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Ona göre sonuç, Shibarium sunucu altyapısının yüksek kaliteli bir metal altyapı kullanılarak yüzde 1.500 oranında ölçeklendirilecek olmasıdır.

Ayrıca ekip tarafından ele alınan önemli bir zorluk da trafikte beklenen artışın yönetilmesidir. Beklenen trafik için bir ölçüt oluşturularak birden fazla blok zinciri uzmanıyla iş birliğine gidildi. Amaç, gelen faaliyet artışını etkili bir şekilde destekleyebilecek ve yönetebilecek ek protokoller geliştirmektir.

Kusama, özellikle ekip blok zincirinin kapasitesinin coşkulu talebi karşılamasını sağlamaya çalışırken ShibArmy’ye sürekli destekleri ve esneklikleri için büyük minnettarlık duyduğunu ifade etti.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin