featured

Bitcoin halving öncesinde izlenmesi gereken 200x potansiyeli en iyi meme coinler ve tokenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2023’ün son çeyreğinde yeniden yükselişe geçen kripto para piyasasında 300’den fazla meme coin işlem görüyor. Piyasa pozitif bölgede işlem görürken yatırımcıların riskli varlıklara olan ilgisi de arttıyor. Bununla birlikte yaklaşan BTC halving etkinliğinin bir ralliyi tetikleyebileceğine bunun da potansiyel büyüme gösteren birçok meme coini etkileyebileceği düşünülüyor. Teknik göstergeler, faiz politikaları ve makro faktörler göz önünde bulundurularak Bitcoin Halving öncesi yüksek potansiyel gösterebilecek meme coinleri inceledik.

1. Bonk (BONK) meme coin

Solana’nin meme parası olarak ortaya çıkan BONK, SHIB ve DOGE gibi muadillerini geride bırakarak önemli bir fiyat artışı yaşadı. Aralık 2022’de ilk çıkışını yapan bu meme, 48 saat içinde SOL token fiyatında yüzde 34’lük bir artışa neden olmuştu. Kripto topluluğu tarafından yoğun ilgi gördü ve geçtiğimiz haftalarda Binance’de listelenmesinin ardından fiyatında şaşırtıcı bir yükseliş yaşadı ve bu durum SOL’a da yansıyarak altcoini piyasa değeri açısından 4. sıraya yükseltti.

meme
1 yıllık BONK fiyat grafiği

BTC halving ile birlikte büyüme potansiyeli olan BONK’un geliştirilme hedefi, Solana tabanlı merkezi olmayan borsalarda (DEX’ler) likiditeyi canlandırmak ve merkezi olmayan uygulamalarda (dApps) kullanılmak üzere kapsamlı bir topluluk jetonu oluşturmaktı. Geçtiğimiz ay yüzde 600’den fazla fiyat artışı gösteren BONK’in son zamanlardaki performansı ve piyasa momentumu göz önüne alındığında, daha fazla büyüme için umut vaat ediyor, ancak bir meme coin olarak sosyal medya trendleri ve yatırımcı duyarlılığından etkilenen dramatik dalgalanmalara da maruz kalabileceği unutulmamalıdır.

2. Milady Meme Coin (LADYS)

Milady NFT koleksiyonunu temel alan LADYS, Tesla ve X’in sahibi Elon Musk’un Milady meme’i paylaşmasıyla büyük bir popülerlik kazandı. Ardından gelen yüzde 10.000’lik bir boğa rallisi ile fiyatı yükselen Milady Meme Coin, bugün 0,000782 dolardan işlem görüyor.

1 yıllık LADYS fiyat grafiği

Son bir ayda fiyatı yüzde 300’den fazla artan Milady Meme coinin fiyat tahmininde şu anki duygu iyimser ve Korku & Açgözlülük Endeksi 67’i (Açgözlülük) gösteriyor. Bu da yatırımcının coine olan ilgisinin arttığının bir kanıtı. Milady Meme Coin’in dolaşımdaki arzı şu anda maksimum 888,00 trilyon ve varlık, piyasa değerine göre meme varlıklar arasındaki 10. sırada yer almaktadır.

3. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) Token

Önümüzdeki yılın en çok beklenen olaylardan biri olan BTC halving, dolaşımdaki BTC sayısını azaltacak ve daha fazla Bitcoin dolaşıma girdikçe madencilik yapmayı zorlaştıracak. Bitcoin madenciliğini kolaylaştıran bir seçenek olarak ön satışa sunulan BTCMTX token, halving öncesi alınabilecek düşük fiyatlı varlıklardan biri.

Şu anda 0,0124 dolardan satılan BTCMTX, minimum teknik bilgiyle sıradan insanların BTC madenciliğine katılmasına imkân sağlıyor. Ayrıca çevreci ve güvenli yönü ile yatırımcıların ilgisini çeken Bitcoin Minetrix; üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor. Yatırımcıya alım açısından da oldukça büyük kolaylıklar sunan BTCMTX, ETH ve USDT seçeneklerinin yanında kart ile de alınıyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Ayrıca BTCMTX projesi, yaygın olarak görülen aşırı ısı ve gürültü dezavantajlarından kullanıcıyı kurtarıyor. Ön satışlara başladığından bu yana X platformunda 5,6 milyon dolar birikim toplandığını açıklayan Bitcoin Minetrix, yüksek elektrik faturası ve donanım sıkıntılarını ortadan kaldırır. BTC ile yüksek bir korelasyona sahip olduğu için 2024 yılında BTC yarılanması gibi önemli olayların etkisiyle daha fazla ilgi çekeceği tahmin ediliyor.

4. Turbo Token

Yapay zekanın yeteneklerinden ilham alarak geliştirilen Turbo Token, mütevazı başlangıcından bu yana önemli ölçüde gelişti. Bugün, yapay zekanın sağlayabileceği yaratıcı gücün kanıtı olan token, kripto para dünyasını yeniden şekillendirme potansiyeli sergiliyor.

Turbo Token için en yüksek fiyat 6 Mayıs 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.003041 dolara ulaştı. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana, gözlenen en düşük fiyat 0.00006520 dolar oldu ve Turbo Token fiyat tahmini için şu anki duygu pozitif. Meme coinler arasında 16. sırada yer alan tokenin fiyatı geçtiğimiz aydan bu yana yüzde 400’den fazla yükseldi. Yükselme potansiyeli yüksek varlıklar arasında ele alınan Turbo’nun Korku ve Açgözlülük endeksi 67 seviyesinde ve bu da tokene ilginin sürdüğünü gösteriyor.

5. Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu blok zinciri ekosistemi, Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokenı olan SHIB’nin etrafında dönmektedir. Ticaret teşviki taşıyan SHIB tokeninin yanı sıra ekosistem iki dijital varlık daha içermektedir. Yönetişim katmanını kolaylaştırmak için Bone ShibaSwap (BONE) sınırlandırılmış token arzı için Doge Killer (LEASH) hizmet vermektedir.

Dolaşımdaki Shiba Inu arzı şu anda maksimum 589.74 trilyon SHIB arzından 589.33 trilyon SHIB’dir. Shiba Inu, piyasa değeri açısından şu anda Ethereum (ERC20) tokenları sektöründe 5. sırada ve meme coinleri sektöründe 2. sırada yer almaktadır.

1 yıllık SHIB fiyat grafiği

Sonuç olarak her faktör tek tek incelendiğinde kripto para piyasası değişken ve öngörülemez bir yapıya sahip olduğu bilinmektedir. Her ne kadar bu meme varlıkların teknik göstergelere dayalı tahminleri iyimserliğini korusa da büyüme sonuçları büyük ölçüde arz ve talebi etkileyen temel unsurlara bağlı olacaktır. Bu nedenle yatırımcılar, herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını ve teknik analizlerini yapmalıdır.

cryptoticker

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin