terra

Terra Luna Classic geliştiricisi Block Entropy’yi tanıttı: LUNC fiyatı kilit desteği kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic çekirdek geliştiricisi ve Profesör Edward Kim, Zincirler Arası Hesapların (ICA) zincire dâhil edilmesiyle Terra Luna Classic blok zincirine bağlanacak olan AI uygulama zinciri “Block Entropy” üzerine yaptığı araştırmayı açıkladı. Bu arada Edward Kim, Terra Cosmos blok zincirinde yapay zekâ (AI) ve makine öğreniminin (ML) kullanım durumunu göstermek için Block Entropy’nin AI Playground’unu başlattı.

Terra Luna Classic geliştiricisi Edward Kim’in blok entropisi

Edward Kim, blok zincirinde AI ve ML destekli doğrulama ve fikir birliği ve “Block Entropy” AI uygulaması blok zinciri hakkındaki Medium gönderisini ve araştırma makalesini açıklamak için Twitter’a gitti. Ayrıca Terra Classic blok zinciri aracılığıyla ML düğümlerinde üretken AI işlevlerini keşfetmek ve test etmek için Block Entropy’nin AI Playground’unun başlatıldığını duyurdu.

Medium gönderisinde Edward Kim, ekibinin AI ve ML uygulamaları için bir Cosmos blok zincirini (Terra Luna Classic) ölçeklendirmek için çalıştığını söyledi. Bu, hesaplama ve veri depolamayı zincir dışına taşıyan Layer-2 çözümü Optimistic ve ZK rollup’ları aracılığıyla Ethereum’u ölçeklendirmeye benzer.

terra

“Etkileşimi yöneten özel bir Cosmos ML modülü (veya akıllı sözleşme), işlemleri toplayan ve planlayan bir sıralayıcı düğümü ve hem zincir dışı ML görevlerini yürüten hem de hileli çıktı için diğer düğümleri izleyen bir dizi ML düğümü geliştiriyoruz.”

Şu anda Terra Luna Classic’e sunduğu en büyük avantaj, Block Entropy TestNet aracılığıyla LUNC yakmaktır. Kullanıcıların bir “entropi” mesajıyla Block Entropy testnet tokenleri elde etmek için LUNC tokenlerini yakmaları ve işlem karmasını TestNet’in çoklu para destekli musluğuna girmeleri gerekir.

Joint L1 Task Force ile çalışarak Interchain Hesaplarını Terra Luna Classic’e dâhil ettikten sonra, Edward Kim’in daha önce söylediği gibi bu test ağı kapatılacak ve odak noktası LUNC yakmadan yardımcı programa geçecek.

LUNC fiyatı kilit desteği kırdı

Terra Luna Classic (LUNC), Block Entropy haberlerine rağmen daha geniş kripto piyasasındaki son geri çekilmenin ortasında kilit desteğin altına düştü. LUNC fiyatı şu anda 0,000080 dolar seviyesine yakın işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 4 düştü. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 0,0000796 ve 0,0000849 dolar. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte biraz arttı. CoinGape Markets’a göre, LUNC fiyatı hâlâ zayıf kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin