featured

Yeni Solana meme coini SMOG token, ETH lansmanını duyurdu! Piyasalar airdrop kampanyasıyla yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana’nın kripto para borası Jüpiter’de listelenen yeni meme coin Smog token, (SMOG) son 24 saat içinde blok zincirler arasında aktarım sağlayan Wormhole protokolü üzerinden zincir entegrasyonunu tamamladığını duyurdu.

Kısa bir süre önce listelenen SMOG tokeni, etkileyici fiyat artışıyla kripto para piyasasına heyecan kattı. Token lasmanında açıklanan “Ejderha Yılı” başlangıcıyla katılımcılar için farklı bir hikâye ve ambiyans sundu. Sadece 24 saat içinde yüzde 134’lük bir yükseliş gerçekleştiren token, 37 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak popülerliğini yükseltmeye başladı.

Bunun yanında SMOG tokenin airdrop kampanyası ve zincir içi gelişmeler hem varlığın değerini yükseltiyor hem de bilinirliğini arttırıyor. Airdrop kampanyasında şimdiden 10.000’in üzerinde tamamlanmış göreve ulaşarak ilgi toplayan varlık, güçlü geliştirme ekibiyle büyümeyi sürdürüyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Smog token çoklu zincir geliştirmede yarışıyor: ETH lansmanı duyuruldu!

Smog geliştirme ekibi, tokenin bugün ilerleyen saatlerde Ethereum lansmanında yayınlandığını duyurdu. Resmi X hesabında yaptığı paylaşımda PortalBridge kullanarak, 1 milyar doların üzerinde TVL’ye sahip üst düzey bir çapraz zincir platformu olan Wormhole aracılığıyla SMOG tokeninin Ethereum’da piyasaya sürüldüğü açıklandı.

SMOG ETH LP çok zincirli köprüleme özelliği, yeni kullanıcıların SMOG satın alırken ve moonshot kullanırken işlemlerini kolaylaştıracak. Ek olarak bu yeniliğin kâr oranını yükseltecek özellikleri de bulunuyor. Öncelikli olarak başlangıçta 3 aylık bir ana kilitleme süresi ve SMOG token tutmayı teşvik etmek için yüzde 42’lik yüksek getirili AYP avantajı sunuyor.

Burada hem OTC hem de DEX tarafından satın alınan SMOG ERC-20 tokenleri stake edilebilecek. Stake ödüllerinin kilidini açmak için, kilit açma tarihine ulaşıldığında anapara tokenleri talep edilebilecektir. Bu stake kilit süreleri, herhangi bir satış baskısını azaltmak ve uzun vadede fiyat hareketi üzerindeki olumsuz etkiyi yumuşatmak için geliştirilmiştir. Bugün ilerleyen saatlerde açılacak likidite havuzu ve kullanıcı köprüsünün yanı sıra OTC alımları ve kilitli stake dönemleri ile Smog Token, bloktaki yeni büyük oyuncu statüsünü sağlamlaştırmak için hızla ilerliyor.

SMOG fiyat analizi: Smog tokenın çarpıcı yüzde 134’lük artışı!

Solana merkezli Jüpiter kripto borasında listelenen SMOG fiyatı, yatırımcı ilgisinin artmasıyla yükselişe geçti ve son 24 saat içinde çarpıcı bir yükselişle yüzde 134,44’lük bir artış gördü. 24 saatlik işlem hacmindeki 1,2 milyon dolardan fazla yükselişle birlikte SMOG’un 0,001419 dolarlık lansman fiyatının 37,3 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu da tokeninin yatırımcının güvenini kazanmaya başladığını gösteriyor.

SMOG token
SMOG token fiyat grafiği

Token bu yazının yazıldığı sırada 0,0690 dolardan işlem görüyor.  Son 24 saat içinde yüzde 34 artarak fiyat hareketini güçlü bir yükselen ticaret kanalında bıraktı. Yukarı yönlü hareket eden SMOG coin 0,044 dolar, 0,030 dolar ve 0,0225 dolarlık bir geri çekilme durumunda mevcut olan daha düşük destek seviyesinden bir yükseliş flama formasyonu başlattı. Bu durum, özellikle Smog tokenın çok zincirli köprüsünü çevreleyen umut verici temel haberlerinden sonra geldi ve kısa zaman diliminde yeni çıkan dijital varlık için olumlu bir işaret sayıldı. ETH köprüsü ise SMOG’un 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine yükselmesi için gereken ek hacmin kilidini açabilir.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Smog token nasıl çalışır ve airdrop kampanyası nedir?

Smog token gizemli ve yüksek airdrop kampanyalı yeni meme parası olarak ortaya çıktı. Token yüksek oktanlı bir airdrop kampanyası aracılığıyla Solana merkezli bir meme coin olarak piyasaya giriş yaptı. Proje, “Hiçbir meme coin Smog’un ateşli alevlerinden sağ çıkamaz.” şeklinde iddialı söylemiyle rekabetçi bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Tokenin işleyişinde ise birçok destansı detay yer alıyor.  İlk olarak SMOG token sahiplerinin ‘Ejderha Mahkemesi’ olarak adlandırılan uzman bir kripto topluluğuna erişim sağlaması mümkün kılınır. Bu yenilikçi hizmetle gizli topluluğun amacı, kullanıcı deneyimini oyunlaştıran etkileşimli ve sürekli çoklu hava atma kampanyalarının vaadi ve heyecanı ile durdurulamaz viralitenin kilidini açmaktır.

SMOG token airdrop

Bu interaktif macera unsuru, kullanıcının SMOG satın alıp elinde tutarak airdrop puanları kazanmasını içeriyor, ancak airdrop kampanyasının özel ödülleri ve planları hâlâ gizemini koruyor. Eğlenceyi artırmak için SMOG sahipleri, kampanya tarafından oluşturulan bir topluluk ödülünden kendi paylarına düşeni almaya hak kazanabilecek. Böylece proje, yatırımcılar varlığı elinde tutması konusunda teşvikini artıracaktır.

Ejderhanın inine girmeye cesaretiniz var mı? Smog tokenin yol haritasını keşfedin

Projenin geleceğine yönelik büyük planların yapıldığı çalışmalarda, ileriye dönük bir dizi heyecan verici kilometre taşını içeren kapsamlı bir yol haritası bulunabilir. Staking özelliğinin lansmanı için yapılan duyurunun ardından, geliştirme ekibi tarafından ilerlemenin halihazırda iyi bir şekilde devam ettiği görülüyor.

SMOG roadmap

Ek olarak Smog’un yaklaşan airdrop planlarına ilişkin beklentiler de heyecan yaratıyor. Özellikle olası bir yanma mekanizmasının etkisi hakkında da yaygın spekülasyonlar var. Projede kullanıcıyı ayırt edici kılan birçok özellik var. Proje 10.000’den fazla Loyal Chosen’a ulaşma hedefe ile benzersiz bir büyüme anlayışı sunuyor. Bu zor ve gizemli gruba katılmak ise bir dizi aşama ile mümkün. Öncelikle sahipler seçiliyor ve bir dizi topluluk inisiyasyon ritüelden sonra Smog alemine söz veriliyor.  Ardından süper airdrop ödülleri vaadiyle gruba katılıyorlar.

Smog token nasıl satın alınır ve SMOG airdrop kampanyasına nasıl katılınır?

SMOG airdrop projesine katılmak oldukça kolay. Öncelikle yatırımcıların Solana uyumlu Phantom gibi bir cüzdana sahip olmaları gerekiyor. Cüzdan sahibi kullanıcılar SOL, USDT, BONK tokenlerinden birini kullanarak Jupiter borsası veya Birdeye aracılığı ile SMOG satın alabiliyor.

Smog nasıl alınır

Airdrop kazançlarını yükselmek için ve Loyal Chosen’a seçilmek için Zealy’deki topluluk görev listesini tamamlamak gerekiyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin